Ibrahim Dossey a decedat după 3 luni de suferinţă!

9 dec 2008 157 afişări Liga 1
Ibrahim Dossey a decedat după 3 luni de suferinţă!

Ibrahim Dossey, fostul portar al celor de la Pandurii Târgu-Jiu a decedat azi noapte la ora 4.30 în urma unui stop cardio-respirator. Jucătorul fusese transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni, specializat în tratamente neurologice post-traumatice.

Ieşit din comă acum trei săptămâni, Dossey dăduse semne încurajatoare că şi-ar fi putut reveni dacă ar fi început imediat un program de recuperare ca la carte.

Ghanezul se afla în stare foarte gravă în urma unui accident de maşină din data de 13 septembrie, reuşind doar să-şi mişte mâna şi piciorul stâng şi foarte puţin piciorul drept. Despre vorbit nici nu se punea problema din cauza loviturii puternice primite la cap. Ionela Dossey, soţia ghanezului, era foarte entuziasmată că Ibrahim putea respira fără aparate şi putea reuşi să înghită mâncarea.

Lăcătuş îi promisese soţiei lui Dossey că, împreună cu Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu ar putea strânge o sumă de bani, astfel încât Ibrahim ar fi putut merge la recuperare în Austria, la o clinică scumpă din Klagenfurt.

"Toţi banii pe care îi am sunt de la părinţii mei, plus 7.000 de lei de la jucătorii Stelei. Mi-au promis câţiva foşti mari fotbalişti că mă vor ajuta să strâng cei 25.000 de euro”, spunea Ionela Dossey.

"M-a sunat soţia lui şi m-a anunţat că Dossey a murit. Sunt consternat. Probabil trebuia mutat din spital. Am făcut degeaba campania umanitară în urma căreia am strâns 50.000 de lei pentru el", a spus fostul coleg al lui Dossey, Ionuţ Dragomir.

Râmâneţi pe www.prosport.ro pentru mai multe detalii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.