Ianuli: "Nimeni din cadrul clubului nostru nu a refuzat rezolvarea problemelor, noi am fost deschişi. De două luni tot încercăm să avem un răspuns din partea CSA"

15 apr 2015 816 afişări Liga 1
Ianuli: "Nimeni din cadrul clubului nostru nu a refuzat rezolvarea problemelor, noi am fost deschişi. De două luni tot încercăm să avem un răspuns din partea CSA"

Telenovela fără sfârşit născută din conflictul iscat între CSA Steaua şi echipa de fotbal are darul de împrăştia confuzie în rândul fanilor echipei lui Costel Gâlcă, dar şi în grupul iubitorilor de sport.

Rămasă fără marca Steaua, echipa de fotbal încearcă să ajungă la un numitor comun cu clbul condus de George Boroi, însă Marius Ianuli, team manager la formaţia lui Gâlcă, susţine că Armata nu mai cooperează. Într-o intervenţie la Digisport, Ianuli a încercat să clarifice cazul. "Suporterii au fost induşi în eroare referitor la emblema clubului nostru. Are aceeaşi denumire din momentul în care Gigi Becali a preluat acest club. Pe de altă parte, nimeni din cadrul clubului nostru nu a refuzat rezolvarea acestor probleme, noi am fost deschişi, noi, de două luni tot încercăm să avem un răspuns din partea CSA. Noi am contestat în Instanţă decizia şi am înteles că s-a deschis proces de evaluare a mărcii din partea CSA, dar până se face acea evaluare, nu avem ce face. Palmaresul clubului Steaua aparţine SC FC Steaua SA", a spus Ianuli.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.