I-au dat afară! "Greşelile se plătesc, sper să mă ierte toată lumea"

5 mai 2011 474 afişări Comentează şi tu Liga 1
I-au dat afară! "Greşelile se plătesc, sper să mă ierte toată lumea" I-au dat afară!

Aventurile brazilienilor Eder Bonfim şi Ricardo Gomes la Steauaau ajuns ieri la sfârşit. Sătui de numeroşii paşi greşiţi făcuţi decei doi brazilieni în ultima perioadă, oficialii stelişti i-auchemat pe cei doi de urgenţă la stadion pentru a-i anunţa că lereziliază contractele. După întrevedere, Bonfim s-a căit pentruProSport: "E cea mai tristă zi din viaţa mea, îmi parenespus de rău pentru tot!"

Ieri, când pregătirile pentru derby-ul cu Rapid erau în toi, apicat o veste oarecum aşteptată din Ghencea: Bonfim şi Ricardo aufost chemaţi de urgenţă în jurul prânzului la stadion pentru a lise comunica faptul că le vor fi reziliate contractele. Motivelesunt lesne de înţeles: nenumăratele escapade în cluburi, iar pentruBonfim, ultimul episod în care şi-a înjurat antrenorul. Cei doi aufost băgaţi în şedinţă de către Teia Sponte şi Valeriu Argăseală,care n-au fost de acord să le ofere nici măcar 10.000 de euro casumă de despărţire.

"Greşelile seplătesc!"

Cu toate că a încercat să se disculpe în repetate rânduri înfaţa lui Sorin Cîrţu, dar şi a suporterilor, deciziaroş-albaştrilor a fost deja luată. Tardiv însă pentru Bonfim, careşi-a recunoscut vina şi le-a cerut din nou iertare suporterilor şideja foştilor coechipieri: "Problemele pe care le‑am făcutm-au adus aici. Îmi pare rău că plec de la Steaua, este cea maitristă zi din viaţa mea. Greşelile se plătesc, sper să mă iertetoată lumea", a fost mesajul pe care Bonfim l-a transmisprin intermediul ProSport.

"Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în aceastăsituaţie. Sunt foarte trist. Clubul mi-a propus rezilierea şi atrebuit să accept"
Eder Bonfim, fundaş Steaua

50de mii de euro este suma la care au renunţatBonfim şi Ricardo în momentul rezilierii contractului

GREŞELILELUI BONFIM ŞI RICARDO

IANUARIE 2011 Profitând de câteva zile libereîntre cele două cantonamente, Pablo Brandan, Eder Bonfim şi RicardoGomes au mers într-un club din zona Arcului de Triumf, unde aupetrecut până în zori.
FEBRUARIE 2011 Chiar cu două zile înainte dereluarea campionatului, au apărut zvonuri conform cărorabrazilienii Ricardo, Bonfim şi Maicon au sărbătorit ultimele zilede vacanţă într-un club din Capitală.
MARTIE 2011 După pauza meciului cu VictoriaBrăneşti, Bonfim este înlocuit şi vociferează la adresa decizieilui Cîrţu.
APRILIE 2011 Aceiaşi Bonfim şi Ricardo evadează,după înfrângerea cu Oţelul, din cantonamentul din Ghencea, pentru ase distra până dimineaţă în club.
28 Aprilie 2011 Bonfim este schimbat de pe terenla partida cu Pandurii şi îi adresează injurii tehnicianuluisău.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.