Hizo, lăsat fără replică de ratările atacanţilor: "Nu ştiu ce trebuie să mai facem! În două meciuri am avut 15 ocazii şi nu am marcat"

4 mar 2013 2285 afişări Liga 1
Hizo, lăsat fără replică de ratările atacanţilor: "Nu ştiu ce trebuie să mai facem! În două meciuri am avut 15 ocazii şi nu am marcat" Hizo, lăsat fără replică de ratările atacanţilor: "Nu ştiu ce trebuie să mai facem! În două meciuri am avut 15 ocazii şi nu am marcat"

Vaslui a pierdut un punct important pe final de meci după o gafă incredibilă a lui Cerniauskas (VIDEO AICI). Viorel Hizo, antrenorul moldovenilor, spune că nu are nicio explicaţie pentru ce s-a întâmplat în acest meci şi nu are nicio soluţie pentru lipsa de eficacitate în faţa porţii.

"Nu ştiu ce trebuie să mai facem, am avut atâtea ocazii. Şi Antal, şi Buhăescu. E incredibil, în două jocuri am avut 15 ocazii de gol şi nu am reuşit să înscriem. Din păcate ne îndepărtăm de ceea ce înseamnă Vasluiul şi de ambiţiile acestui club. E clar că suferim în atac şi că se simt plecările. Totuşi, jocul nu a fost atât de rău, am adus mingea în faţa porţii de atâtea ori....nici nu pot să fac o analiză în acest moment, aşa sunt de dezamăgit de ratările de pe final. A fost o perioadă grea, cu două meciuri extrem de dificile, dar obiectivul rămâne locul trei. Eu cred că e un obiectiv realizabil, dacă învingi 3-4 meciuri la rând, intri în cursa pentru locurile 2-3. Steaua nu mai poate fi ajunsă: nu sunt din altă galaxie, dar şi-au luat un avans important şi echipa joacă în continuare", a declarat Viorel Hizo la DolceSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.