Hermannstadt a renunţat la şase jucători + Unde vor juca sibienii meciurile de acasă: "Din păcate, iar vom juca în pribegie"

9 iul 2019 8575 afişări Liga 1
Hermannstadt a renunţat la şase jucători + Unde vor juca sibienii meciurile de acasă: "Din păcate, iar vom juca în pribegie"

Şefii lui Hermannstadt au anunţat că s-au despărţit de şase jucători. Altfel, ardelenii vor juca meciurile de acasă la Târgu Mureş, anunţul fiind făcut de directorul executiv al clubului, Iuliu Mureşan.

Şase jucătorii au plecat acum de la ardeleni. "La începutul unui nou sezon în Liga 1, clubul nostru se desparte de următorii jucători: Tiberiu Serediuc, Florin Acsinte, Ivan Lendric, Mijuskovic Nemanja, Cătălin Pîrvulescu şi Petro Moreira. Mulţumim jucătorilor pentru că au făcut parte din familia #FCH şi le dorim mult succes în viitor", se arată pe pagina de facebook a lui Hermannstadt.

Altfel, sibienii vor juca meciurile de pe teren propriu la Târgu Mureş, a spus Iuliu Mureşan, la Pro X: "S-a făcut o licitaţie în 18 iunie, acum trebuie să se desemneze câştigătorul şi să înceapă lucrările. Termenul de execuţie este de zece săptămâni şi sper să începem lucrările într-o săptămână, ca în jur de 15 octombrie să revenim acasă, pentru că vom omologa stadionul de la Târgu Mureş pentru meciurile de acasă. Din păcate, iar vom juca în pribegie, ceea ce nu e bine. S-a refăcut gazonul la Târgu Mureş, e bun şi au nocturnă, corespunde. În octombrie, sper să jucăm acasă cu gazon nou, cu încălzire, cu toate ingredientele şi de calitate".

Hermannstadt a jucat acasă, în sezonul trecut, la Târgu Mureş, la Cluj şi la Piteşti şi doar ultimele etape le-a disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.