Helmuth Duckadam, promovat la FCSB! Narcis Răducan a făcut anunţul: "Mă bucur că a ajuns acolo unde merită"

17 aug 2019 16358 afişări Liga 1
Helmuth Duckadam, promovat la FCSB! Narcis Răducan a făcut anunţul: "Mă bucur că a ajuns acolo unde merită"

FCSB suferă schimbări şi la nivelul conducerii, nu la nivel de lot şi de bancă tehnică. Narcis Răducan e noul director sportiv al echipei după demisia lui Mihai Stoica, iar fostul analist TV a recunoscut că Helmuth Duckadam va fi promovat.

Fostul portar al Stelei ocupă postul de preşedinte de imagine la FCSB, dar Duckadam va avea o importanţă mai mare acum în club. Promovarea sa a fost posibilă după numirea lui Narcis Răducan în funcţia de director sportiv. 

De altfel, Răducan a şi vorbit despre ultima mutare de la echipă: "Cu bucurie primesc decizia, pentru că şi eu am considerat că Helmuth merită acest lucru, se face util echipei. Helmuth e alături de mine, mă bucur că a ajuns acolo unde merită. Va fi implicat pe cât îi permite programul, orice idee a lui va fi luată în calcul. Nu poţi să nu profiţi de astfel de oameni, dacă îi ai în jurul tău", a declarat oficialul FCSB pentru DigiSport. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.