Helder şi Nikolic au semnat cu Timişoara! Contra va da un răspuns până vineri!

7 sep 2010 55 afişări Liga 1
Helder şi Nikolic au semnat cu Timişoara! Contra va da un răspuns până vineri! no title

UPDATE: GheorgheChivorchian a confirmat transferul atacantului muntenegrean StefanNikolic. "L-am transferat astăzi pe Stefan Nikolic, jucătorde 1.95, fotbalist de naţională. Este muntenegrean şi antrenorii şiDaniel Stanciu au considerat că este un fotbalist de perspectivă. Avenit liber de contract şi a semnat pe 5 ani", a declaratChivorchian la Sport.ro.


Fundaşul dreapta Helder, venit de la Dinamo Bucreşti, dar careaparţine de Nancy, a semnat luni un contract cu FC Timişoara,valabil până la finalul sezonului.

Împrumutul său de la formaţia franceză expiră în vara lui 2011."Îl vom evalua şi apoi vom vedea dacă achităm clauza carene permite să-l păstrăm. Ne-ar costa circa 750.000 deeuro", a precizat directorul executiv al lui Poli,Gheorghe Chivorchian, într-o emisiune TV.

Oficialul timişorean a mai spus că sârbul Duşan Dukic, venit laTimişoara în vara acestui an refuză împrumutul la Unirea Urziceni."Da, avem probleme cu el, dar mai ales cu impresarul său.Rămâne să mai discutăm acest subiect", a precizatChivorchian.

Cosmin Contra a primit o ofertă de prelungire a contractului lacare poate răspunde până vineri. "Este o ofertă complexă,de a continua ca jucător şi apoi de a primi o funcţie în cadrulclubului. Acum vine meciul cu Belarus, după care el se va consultacu familia, aşa încât până vineri sper să avem un răspuns de lael", a afirmat Gheorghe Chivorchian, adăugând că"ultimul transfer ar putea fi al atacantului muntenegreanStefan Nikolic, aflat de câteva zile în probe laTimişoara".

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.