Haos în Bănie! Ţicleanu şi-a dat demisia înainte de meciul cu Dinamo! Culisele rupturii dintre tehnician şi patron

7 mai 2011 8549 afişări Liga 1
Haos în Bănie! Ţicleanu şi-a dat demisia înainte de meciul cu Dinamo! Culisele rupturii dintre tehnician şi patron Haos la Craiova! Ţicleanu şi-a dat demisia înainte meciul cu Dinamo

Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece la Craiova. După ceLaurenţiu Reghecampf a fost înlăturat în urmă cu câteva zile, iatăcă şi Aurel Ţicleanu şi-a prezentat demisia.

Plecarea lui Ţicleanu are legătură tot cu Adrian Mititelu. Ceidoi au purtat o discuţie în contradictoriu azi noapte, care l-adeterminat pe tehnician să renunţe la a mai pregăti peUniversitatea.
.
Chiar dacă a primt zeci de telefoane din partea lui Mititelu pentrua-l determina să revină la echipă, acesta e refuzat.

"Mi-am luat la revedere de la Adrian şi nu măinteresează ce zice de acum înainte. Un singur lucru să ţină cont,că eu am venit la echipa asta cu inima deschisă şi nici un membrudin familia mea nu m-a susţinut când am luat această decizie. Eu amfăcut totul pentru Universitatea. Demonstrez prin plecarea mea căeu nu l-am lucrat nici pe Napoli şi nici pe Reghecampf. Vă repet,de acum înainte nu mă mai interesează ce zice Mititelu. Dacă elvrea să vă spună tot ce s-a întâmplat, atunci e doar problema lui.Eu, din respect pentru Universitatea şi suporterii acestei echipeprefer să tac din gură. Sunt sigur că lumea o să măînţeleagă". a spus Ţicleanu pentru ProSport.ro

Surse din cadrul clubului susţin că una din nemulţumirile luiAdrian Mititelu a fost legată de faptul că Ţicleanu nu i-a folositpe fraţii Costea mai mult la Galaţi, acolo unde Mihai a intrat lapauză şi Florin a intrat in minutul 76.

Un alt posibil motiv pentru această "ruptură" poate fi faptul căMititelu i-ar fi reproşat tehnicianului că nu a reuşit să aranjezeîn aşa fel încât Ştiinţa să plece cu măcar cu un punct de laGalaţi, ştiindu-se faptul că Ţicleanu este naşul băiatului luiMarius Stan.

Cel mai probabil, până la finalul sezonului, de pregătirea echipeise vor ocupa George Biţă şi Sandu Tăbârcă.

Rămâi pe www.ProSport.ro pentru maimulte detalii

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.