Hanca vrea să-şi rezilieze contractul cu Dinamo! Scandal între soţia fotbalistului şi suporterii lui Dinamo: femeia susţine că a fost bătută. EXCLUSIV | Dialogul din tribună. UPDATE | Reacţia preşedintelui din Ştefan cel Mare

20 dec 2018 28622 afişări Liga 1
Hanca vrea să-şi rezilieze contractul cu Dinamo! Scandal între soţia fotbalistului şi suporterii lui Dinamo: femeia susţine că a fost bătută. EXCLUSIV | Dialogul din tribună. UPDATE | Reacţia preşedintelui din Ştefan cel Mare

UPDATE 23:09 Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a reacţionat imediat după incidentele neplăcute care au avut loc la Giurgiu.

"Înţeleg că soţia sa a fost agresată fizic. Nu am mai multe date, am vorbit la telefon cu el foarte puţin. Era preocupat să o liniştească. E multă tensiune, încordare. Sergiu a cedat şi este într-un moment delicat. Aştetăm să treacă această noapte, să înţelegem mai bine ce s-a întâmplat. Aveam o şedinţă mai de mult programată, dar o să ne vedem şi cu Sergiu mâine dimineaţa.

Dacă lucrurile sunt aşa cum le-a prezentat el, sunt extrem de grave. Indiferent de situaţia în care suntem, e inacceptabil. Dacă e adevărat şi s-au pretat la un astfel de gest, sunt de neiertat şi nu cred că pot fi numiţi suporteri ai lui Dinamo. E inacceptabilă situaţia, dacă e adevărată.

Vreau să ne liniştim, să nu lăum decizii la cald, în stări emoţionale complicate. Să vedem cum putem rezolva. Putea fi vorba despre oricine, e intolerabil. Una e una, alta e alta până la urmă. Toţi suntem oameni, toţi avem drepturi pe care alţii nu au dreptul să ni le încalce. Vom vedea, e greu acum să spun ce vom face. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat"
, a spus Alexandru David, la DigiSport.


Sergiu Hanca vrea să-şi rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo, în urma incidentelor petrecute între soţia sa şi câţiva dintre fanii alb-roşiilor. Andreea Hanca i-a enervat pe fanii dinamovişti chiar după ce fotbalistul marcase singurul gol al echipei lui Mircea Rednic. Sursele ProSport susţin că femeia nu a fost lovită de fanii dinamovişti, în timp ce femeia are o altă variantă. 

Imediat după ce Sergiu Hanca a înscris golul de onoare al dinamoviştilor, soţia sa, Andreea, a început să cânte şi să se bucure. Un dinamovist din peluză, iritat de situaţia în care e echipa şi, probabil, şi de evoluţiile jucătorului cu numărul 4, i-a strigat: „Îţi dă bani să te duci la shopping după fiecare gol?’”.

A fost momentul în care a izbucnit un scandal. Andreea a rispostat: “Nu ai curaj să-mi spui asta în faţă”, urmând câteva minute de înjurături şi o mică încăierare. În cele din urmă, soţia fotbalistului a fost luată din acea zonă, nevătămată, au povestit mai multe surse pentru ProSport. 

Totuşi, soţia fotbalistului susţine contrariul: ”Pe mine m-au bătut şi pe prietena mea însărcinată au bruscat-o. Dacă nu era fratele meu mă călcau în picioare. Sunt şocată. Nu mai pot.”, a spus Andreea Hanca pentru doardinamo.ro

"Le-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunţat pe toată lumea, nu ştiu ce se întâmplă dacă mâine nu-mi reziliază contractul", a declarat Sergiu Hanca pentru doardinamo.ro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.