Hagi, avertizat de şefi: rezultate sau "zboară"!

3 dec 2010 20 afişări Liga 1
Hagi, avertizat de şefi: rezultate sau "zboară"! Hagi, avertizat!

Gheorghe Hagi nu a reuşit până acum să-l impresioneze pe AdnanPolat. Presa turcă a scris ieri că preşedintele lui Galatasaray l-aavertizat pe tehnicianul român că va fi demis dacă rezultateleîntârzie să apară.

Hagi a preluat gruparea turcă pe 23 octombrie, exact înainteaderby-ului cu Fenerbahce, când Galatasaray ocupa locul 9 încampionat. Acum, echipa antrenată de "Rege" este pe 12, după ce aînregistrat, cu Hagi pe banca tehnică, două înfrângeri, două remizeşi două victorii. Pentru prima dată de când românul a preluat-o peGalata, preşedintele echipei, Adnan Polat, a vorbit despre viitorullui Hagi. "Dacă nu vin rezultatele, Hagi nu rămâne. Dacă va obţinesuccese, Hagi va continua, dacă nu, va pleca", a declarat ieriPolat. Totuşi, preşedintele turcilor a precizat că, după perioadade transferuri din ianuarie, Hagi are şansa să formeze o echipăcompetitivă, ale cărei rezultate se vor vedea din retur. "Echipafăcută de el în trecut a devenit campioană cu Gerets. În prezentexistă 100 de fotbalişti care ne-au fost propuşi de el şi de altepersoane. Hagi îi cunoaşte pe cei mai mulţi dintre ei, iar în cazulcelor pe care nu îi ştie, se uită la DVD-uri cu ei".

Suporterii îlsusţin

În timp ce conducerea dă semne că-şi pierde răbdarea, suporteriiturci îl susţin în continuare pe Hagi. Fanii nu îl considerăvinovat pentru rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă,aceştia fiind convinşi că oficialii sunt responsabili pentruperioada grea prin care trece echipa. "Hagi nu este responsabildeocamdată pentru aceste rezultate, pentru că asta nu este echipalui. El a venit după ce s-au făcut transferurile. Singurii vinovaţisunt cei din conducere, care l-au umplut de bani pe Rijkaard şi aucheltuit pe transferuri fără să gândească", a scris site-ulsuporterilor turci, cimbom.org.

Potrivit cotidianului Milliyet, Gheorghe Hagi a declarat pentrurevista clubului Galatasaray că adevărata sa echipă va fi văzutăpeste şase luni - un an

"Hagiare autoritate deplină în ceea ce priveşte transfe­rurile", AdnanPolat

După fiecare înfrângere suferită de Galatasaray, fanii turci auarătat că Hagi este încă un idol pentru ei. I-au cântat mereu "Ilove you, Hagi"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.