Hagi a vorbit din nou despre plecarea de la Viitorul: "Ţin la aceşti tineri şi vreau să-i fac cât mai buni"

8 ian 2019 1051 afişări Liga 1
Hagi a vorbit din nou despre plecarea de la Viitorul: "Ţin la aceşti tineri şi vreau să-i fac cât mai buni"

Managerul Viitorului, Gheorghe Hagi, a vorbit despre posibilitatea de a lucra alături de Gheorghe Popescu. Consilierul premierului pentru EURO 2020 a spus că ar putea lucra excelent cu Hagi, dar "Regele" spune că sunt şanse mici ca această mutare să se producă în viitorul apropiat. Hagi a recunoscut însă că "unde sunt doi puterea creşte".

"În primul rând, e doar o poveste, pentru că în momentul de faţă eu sunt aici. Voi merge în continuare cu clubul meu înainte, niciodată nu am zis că vreau să plec. Mi-e greu acum să cred că se va întâmpla, dar dacă se va întâmpla, mereu am zis că vreau să lucrez cu Gică Popescu. Am spus că vreau să lucrez cu el, unde sunt doi puterea creşte, ştim ce înseamnă să fim profesionişti, el are mai multe calităţi pe partea administrativă, eu pe partea sportivă. El e obişnuit să conducă şi va conduce.

Nouă acţionari plus eu... puterea ar creşte şi am putea face performanţe mari. E foarte greu să plec, pentru că ţin mult la acest proiect, mă simt fericit lângă acest proiect, chiar dacă ştiu că mă consum şi consum foarte mulţi neuroni. Ţin la aceşti tineri şi vreau să-i fac cât mai buni. Academia a devenit cea mai bună din România şi o să vedeţi la anul performanţele care s-au făcut şi care vor fi puse într-o carte. Cu acest proiect am luat titlul", a spus Gheorghe Hagi, pentru Digi Sport.

Hagi vrea să cedeze 90% din acţiuni, iar el să păstreze doar 10%. Vrea să atragă 9 oameni cu bani, care să asigure bugetul clubului, în timp ce el se va ocupa în continuare de partea tehnică. Finanţatorul Viitorului vrea să aibă în continuarea un cuvânt important în privinţa viitorului clubului. Hagi doreşte ca votul său să aibă o ”greutate” mai mare decât cel al investitorilor. Noul proiect ar urma să înceapă în primăvara anului viitor, iar ideea lui Hagi vine din dorinţa de a duce Viitorul la un alt nivel.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.