Hagi a reacţionat prin intermediul unui comunicat. De ce nu vrea ”Regele” ca stadionul din Constanţa să-i poarte numele

12 mai 2019 4500 afişări Liga 1
Hagi a reacţionat prin intermediul unui comunicat. De ce nu vrea ”Regele” ca stadionul din Constanţa să-i poarte numele

Gheorghe Hagi a reacţionat prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al echipei sale, Viitorul, referitor la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, de a denumi noul stadion din Constanţa după fostul decar al Generaţiei de Aur.

”Regele” nu doreşte să se creeze o confuzie: ”În urma materialelor apărute în presă, consecinţă a declaraţiei preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, referitoare la construirea unui stadion modern la Constanţa, doresc să fac unele precizări:

-Sunt bucuros că necesitatea unui stadion modern la Constanţa, pe care să evolueze oricare dintre echipele oraşului, a fost discutată de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi oficialităţi din Guvern cu ocazia inaugurării Complexului Sportiv din localitatea Cumpăna, din data de 9 mai 2019.

- Eu însumi mi-am manifestat public dorinţa, în mai multe rânduri, că şi la Constanţa este nevoie de un stadion modern.

- În cazul în care un astfel de stadion se va construi, exclud în totalitate iniţiativa ca acesta să se numească ”Gheorghe Hagi”, aşa cum s-a precizat în cadrul discuţiei amintite, deoarece sunt proprietarul unui club şi am dat numele meu Academiei de Fotbal şi bazei sportive pe care o deţin.

- Nu doresc să se creeze nicio confuzie în mass-media şi în lumea sportului”, se arată în comunicatul emis de fosta campioană a României.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa l-a pus pe ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Daniel Suciu, să promită că oraşul Constanţa va avea un nou stadion: „Vin cu plăcere de fiecare dată la Cumpăna, pentru că ştiu că aici e un om deosebit, o prietenă foarte bună şi un primar destoinic. Doamna primar, vă felicit pentru tot ceea ce aţi făcut, pentru tot ceea ce faceţi în Cumpăna, succes în continuare! Vă spun sincer că mi-aş dori ca măcar jumătate din primarii din România să fie de capacitatea doamnei Gâju şi măcar în jumătate din comunele din România să avem competiţii de asemenea anvergură! Doamna primar, consideraţi cererea aprobată şi vreau să amintesc şi o rugăminte mai veche: clubul sportiv Victoria va avea şi autocar! (…) Profit de prezenţa domnilor miniştri! Domnule vicepremier Daniel Suciu: suportul necesar pentru a avea şi la Constanţa un stadion nou, care să poarte numele Gheorghe Hagi! Vă rog să promiteţi în faţa constănţenilor!”, a spus Ţuţuianu, potrivit tomisnews.ro

Încolţit, Suciu nu a avut de ales şi a făcut promisiunea: „Cu domnul Gigă Hagi, în următoarea oră, cred că o să purtăm o discuţie şi aşa cum am spus de Cazinou, în februarie, când nimeni nu m-a crezut, o să spun şi despre stadion şi sper de data aceasta să mă creadă şi constănţenii! Da, eu când promit şi fac!”, a declarat Suciu, conform sursei citate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.