Hagi a lămurit subiectul "Galatasaray". În ce condiţii ajunge în Turcia: "Nu-mi place să se vorbească despre astfel de lucruri"

21 apr 2017 1960 afişări Liga 1
Hagi a lămurit subiectul "Galatasaray". În ce condiţii ajunge în Turcia: "Nu-mi place să se vorbească despre astfel de lucruri"

Gheorghe Hagi a anunţat că între echipa patronată de el, Viitorul Constanţa, şi Galatasaray nu există nicio colaborare prin care turcii şi-ar trimite anumiţi tineri pentru a se dezvolta la Ovidiu.

Viitorul Constanţa este pe locul secund în play-off-ul Ligii 1, iar Hagi a anunţat că se gândeşte numai la echipa sa şi nu are de gând să menţină o colaborare cu Galatasaray, prin care el ar fi urmat să devină consultant oficial al clubului din Istanbul. “Regele” a anunţat singura condiţie în care s-ar despărţi de Viitorul: “Mie nu-mi place să se vorbească de nişte lucruri despre care mai mult nu ştiu nici eu şi după să se facă regii şi poveşti despre mine. Nu am o colaborare cu Galatasaray. Pot să am o colaborare cu Galatasaray doar din postura de manager. Dacă nu... eu am o echipă de fotbal. Am un club, o academie. Nu o să fiu nici consilier, sau să fac transferurile la Galatasaray. Nu ştiu dacă mă descurc şi eu sunt un tip responsabil. Eu nu fac lucruri pentru alţii. Dacă va fi, va fi. Dacă nu, nicio problemă”, a declarat Hagi într-o conferinţă de presă.

Fost jucător şi antrenor la Galatasaray, Hagi suferă pentru echipa sa de suflet şi le-a reamintit turcilor undcare ar trebui să fie aspiraţiile clubului: “Eu aşa gândesc. E modul meu de a vedea lucrurile. Am jucat acolo, am făcut-o bine. Dacă într-o zi vor apela la mine, ei trebuie să fie convinşi de lucrul ăsta, dacă nu sunt convinşi, să fie sănătoşi. Nu e o problemă. Dar vreau să văd Galatasaray că merge bine în Europa, că fac performanţă. Dacă nu merge bine, atunci e o problemă. Un obiectiv la Galatasaray e să faci performanţă în Europa, nu să câştigi campionatul în Turcia. Noi nu am vorbit despre nimic în plus. Restul, a fost doar o poveste”, a adăugat Hagi. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.