Grigoraş, victima luptei de culise. Tensiunile dintre Adamescu şi Stan l-au determinat pe tehnician să plece: "Nu e războiul meu!"

26 feb 2013 1465 afişări Liga 1
Grigoraş, victima luptei de culise. Tensiunile dintre Adamescu şi Stan l-au determinat pe tehnician să plece: "Nu e războiul meu!" Grigoraş, victima luptei de culise

*Tensiunile dintre actualul patron Dan Adamescu şi primarul Marius Stan

*Petre Grigoraş (foto) a părăsit ieri Galaţiul, însă a lăsat să se înţeleagă că ar putea reveni la echipă

*Patronul Dan Adamescu spune că nu intenţionează să renunţe la Oţelul şi asigură că va investi în continuare în formaţia gălăţeană

Prezentat ca antrenor al Oţelului în ultima zi din ianuarie, Petre Grigoraş a renunţat la echipa de la malul Dunării după nici o lună. Decizia antrenorului are în spate un adevărat război care se desfăşoară în culise între Marius Stan şi Dan Adamescu. Relaţiile dintre acţionariat şi primăria oraşului s-au înrăutăţit, iar primul afectat a fost tehnicianul Petre Grigoraş, care nu a vrut să fie prins la mijloc în această luptă pentru putere.

Cum până acum antrenorul nu semnase contractul cu Oţelul, acestuia i-a fost uşor să se despartă de echipă. "Nu este războiul meu. Dacă aş fi ştiut că lucrurile sunt atât de nesigure, nici nu m-aş fi dus. Am sperat că cele două părţi vor ajunge la un numitor comun. Nu pot să lucrez într-o stare de nesiguranţă totală", şi-a explicat "Grig" decizia.

Adamescu spune că va investi mai mult

Zilele trecute, ProSport a scris despre tensiunile existente între Marius Stan şi Dan Adamescu. Primarul oraşului crede că omul de afaceri intenţionează să plece cu tot cu banii din conturile clubului, însă apropiaţii patronului de la Astra Asigurări îl contrazic pe edil. Ieri, Adamescu a avut o întâlnire cu Narcis Răducan şi a dat asigurări că va continua să investească la Galaţi. În plus, conform aceloraşi surse, acţionarul majoritar l-a invitat şi pe Stan la dialog. Până să aibă loc întâlnirea dintre cei doi, primăria Galaţiului a hotărât să dea jos toate însemnele locale de la stadionul moldovenilor, semn că se dezice de orice act al actualei conduceri.

Eu n-am plecat de frică, ci pentru că nu puteam să mă bag între două puteri, să fiu la mijloc. Dacă nu mă dădeam din cale, mă sfărâmau.

Petre Grigoraş, antrenor

Dacă cele două părţi se înţeleg, mă întorc şi mâine. I-aş sfătui să ajungă la o coabitare
Petre Grigoraş, antrenor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.