Grigoraş a plecat, Mutu e antrenor! Atacantul face tactica ASA pentru meciul cu Botoşani. Cum au reacţionat jucătorii

24 feb 2016 14964 afişări Comentează şi tu Liga 1
Grigoraş a plecat, Mutu e antrenor! Atacantul face tactica ASA pentru meciul cu Botoşani. Cum au reacţionat jucătorii
  • Atacantul de 37 de ani a pornit pe urmele lui Prandelli, antrenorul pe care îl stimează cel mai mult.
  • Mutu va sta pe bancă, la meciul cu FC Botoşani, când practic va debuta în cariera de antrenor, pe care vrea să o urmeze după retragere.


După demiterea lui Grigoraş viceprimarul Claudiu Maior a lăsat din nou echipa în mâinile jucătorilor cu experienţă. “Mutu, Gabi Mureşan, Stăncioiu, cu toţii vor ajuta”, a spus acesta. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva la ASA. La ultima partidă din 2015, cea cu Petrolul, Gabi Mureşan şi Stăncioiu s-au ocupat de pregătirea echipei, alături de Fekete Carol, antrenorul cu portarii, cel care va fi trecut pe foaie, ca antrenor, şi la jocul cu FC Botoşani. Gabi Mureşan a stat atunci pe bancă, pe toată durata partidei şi a dat indicaţii colegilor, iar meciul cu a fost câştigat de ASA, cu 1-0.

Şi la partida de sâmbătă, cea de care depinde accesul ardelenilor în play-off, lucrurile vor sta la fel. De data aceasta, Adrian Mutu şi Gabi Mureşan au fost desemnaţi să pregătească echipa. Mutu şi-a intrat serios în rol. Conduce antrenamentele tactice şi şi-a impresionat mai tinerii colegi. “Explică chiar foarte bine tot ce doreşte de la noi. Are “stofă” de antrenor”, l-a lăudat unul dintre jucătorii ASA-ului.

Se pare că Mutu nu se va titulariza la partida cu FC Botoşani, el preferând să stea pe bancă şi să ofere indicaţii. Nu s-a inclus în echipa titularilor, în această săptămână. Nu este un secret faptul că Mutu doreşte să devină antrenor, după ce se va retrage. Atacantul chiar a început cursurile şi a participat la prima lecţie practică, la începutul acestei luni. “Dacă băieţii au decis să dau o mână de ajutor şi ca antrenor, o fac cu mare plăcere”, a spus Mutu, la Digisport.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.