Grecii l-au ţepuit pe Niculae! Atacantul apelează la FIFA pentru a-şi recupera banii

9 nov 2011 1708 afişări Liga 1
Grecii l-au ţepuit pe Niculae! Atacantul apelează la FIFA pentru a-şi recupera banii Grecii l-au ţepuit pe Marius Niculae! Atacantul apelează la FIFA pentru a-şi recupera banii

Golgheterul Ligii 1 a revenit la Dinamo după ce a evoluat 6 luni în Grecia, la echipa Kavala. Jucătorul urma să primească un salariu de 150.000 euro, dar nu a primit decât o parte din sumă. Retrogradată în Liga a 4-a, Kavala mai are de plătit lui Niculae aproximativ 100.000 de euro. Pentru că grecii ezită să îşi achite restanţele, Marius Niculae a făcut memoriu la FIFA.

"Normal că am depus memoriu la FIFA, sunt banii pentru munca mea. Oricine ar fi făcut acest lucru. Este un contract care trebuie respectat. Chiar dacă şansele nu sunt mari deoarece au fost retrogradaţi în Liga a patra, eu urmez toate căile legale. Memoriul l-am depus imediat ce m-am întors în ţară, deoarece am observat înainte de plecare că încep să aibă probleme. Am primit salariul doar pe prima lună, iar după aceea nu am mai fost plătit", a spus Marius Niculae pentru Ziarul Ring.

Nu este prima oară când Niculae apelează la forul internaţional pentru a-şi recupera restanţele financiare. Atacantul a recuperat o parte din ceoi 250.000 de euro restanţi de la Inverness.

4 goluri a marcat Niculae în 12 meciuri pentru Kavala

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.