Gino şi-a prezentat echipa! Iorgulescu şi ciocoii vechi şi noi

20 nov 2013 7290 afişări Liga 1
Gino şi-a prezentat echipa! Iorgulescu şi ciocoii vechi şi noi

Gino Iorgulescu, cel care de săptămâna trecută este noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a efectuat ieri primele modificări în organigrama instituţiei. Valentin Alexandru, secretar general pe vremea lui Dumitru Dragomir şi om de încredere al lui „Corleone“, nu va mai ocupa această funcţie, în locul său fiind numit Justin Ştefan, avocat specializat în drept sportiv. „Vali Alexandru va rămâne, la propunerea mea, consilierul meu personal. Domnul Justin Ştefan este de profesie avocat, a lucrat la mai multe cluburi, ştie despre ce e vorba. Până acum era angajat FRF, lucra pe regulamente. Uitându-mă pe CV-ul dumnealui, am considerat că este cel mai potrivit pentru postul de secretar general. A fost un singur club care s-a abţinut în privinţa lui Justin Ştefan“, a spus Iorgulescu, anunţând totodată noua poziţie a lui Vali Alexandru în cadrul Ligii.

Boc şi Urs, analizaţi până în ianuarie

Şi cei doi vicepreşedinţi ai LPF, Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs, au şanse să fie schimbaţi din funcţie, chiar dacă ieri au fost reconfirmaţi. „Cei doi au fost reconfirmaţi până la 31 ianuarie 2014. Până atunci, şi noi, şi cluburile vom face propuneri pentru aceste posturi şi tot până atunci vom face evaluări în ceea ce-i priveşte pe angajaţii Ligii“, a spus Iorgulescu.

Iorgulescu a declarat ieri că speră să nu se facă un caz din faptul că el a fost audiat săptămâna trecută la DIICOT. „Nu îmi voi da demisia de la LPF. Şi dacă merg în instanţă, procesul poate să dureze patru ani, iar mie mi se termină mandatul. Să nu se facă un caz din asta, pentru că nu sunt singurul cu un dosar penal“, a spus el

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.