Gigi Mulţescu s-a lămurit repede cu "trompetistul" adus la Dinamo: "Greaua moştenire. I-am urat drum bun"

7 iul 2013 10492 afişări Liga 1
Gigi Mulţescu s-a lămurit repede cu "trompetistul" adus la Dinamo: "Greaua moştenire. I-am urat drum bun"

Pierderea lui Marius Alexe, care se va transfera la Sassuolo în zilele următoare, nu îl sperie pe antrenorul dinamovist Gigi Mulţescu, care testează în continuare fotbalişti pe care speră să conteze din sezonul viitor.

Tehnicianul nu are însă la dispoziţie doar fotbaliştii pe care şi-i doreşte, ci şi anumiţi jucători aduşi "pe pile" pentru a li se acorda o şansă în alb-roşu. Este şi cazul englezului Joe Elliott, care a fost trimis în teren de Mulţescu în amicalul cu Ayr United (1-1), dar care nu a făcut nimic notabil în minutele petrecute în tricoul "câinilor". Astfel, trompetistul din trupa Bad Manners, şi-a dezamăgit tatăl, care înaintea meciului îl anunţa pe fiul său ca şi transferat la Dinamo.

Gigi Mulţescu a dezvăluit însă pe un ton acuzator cum au stat lucrurile de fapt: "Lui Elliott i-am urat drum bun unde se duce. Eu am fost nevoit să-l bag. Sunt ca la politică, trebuie să suport greaua moştenire".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.