Gigi Becali susţine că unul dintre jucătorii Stelei a fost expulzat: "Nu i-au mai dat viză pentru că nu şi-a făcut contract pentru casă"

24 iul 2016 17904 afişări Liga 1
Gigi Becali susţine că unul dintre jucătorii Stelei a fost expulzat: "Nu i-au mai dat viză pentru că nu şi-a făcut contract pentru casă"

Gigi Becali a lămurit şi situaţia lui Alcenat, jucător care nu mai este dorit la Steaua. Omul de afaceri susţine că jucătorul haitian a fost expulzat, deoarece a rămas fără viză. Motivul? Nu a putut demonstra că are unde să locuiască.

Patronul Stelei susţine că a rezolvat şi situaţia lui Jean Sony Alcenat, jucător pe care nu l-a mai dorit la Steaua, dar pe care era obligat să-l plătească. Becali spune că haitianul nu a primit viza de şedere în România şi a fost nevoit să părăsească ţara. Asta pentru că nu şi-a făcut contract de închiriere pentru casă şi nu a putut demonstra că are unde să locuiască. Omul de afaceri consideră că a făcut astfel economie, deşi Steaua mai are în lot un singur fundaş dreapta de meserie, pe Gabi Enache.

”Alcenat n-a făcut contract pentru casă şi nu i-au mai dat viză, l-au expulzat. Noi îi dădeam doar banii, 500 de euro, dar el n-a făcut contract de închiriere. Conform regulamentelor, se suspendă contractul! Dacă 6 luni nu rezolvă, contractul se suspendă! Am făcut economie 160.000 de euro pe lună cu plecările lui Tade, Alcenat, Chipciu şi Varela, bani cu tot cu taxe. Şi am încasat 4 milioane. E rău?” a declarat Gigi Becali la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.