Gigi Becali susţine că a primit o ofertă de 14 milioane de euro pentru "perla" vicecampioanei. Răspunsul dat fără să stea pe gânduri

9 ian 2018 31246 afişări Comentează şi tu Liga 1
Gigi Becali susţine că a primit o ofertă de 14 milioane de euro pentru "perla" vicecampioanei. Răspunsul dat fără să stea pe gânduri

Gigi Becali se laudă. Din nou. De data aceasta susţine că a refuzat o propunere de 14milioane de euro pentru Dennis Man. De ce? Pentru că în planul pus la cale pentru a obţine un miliard de euro din fotbal în următorii ani nu intră şi vânzarea unui jucător talentat pentru mai puţin de 25 de milioane de euro.

Aşa cum a obişnuit în ultimul timp, Gigi Becali a pus pe masă discursul omului optimist. A visat, în direct, că va vinde jucători de 300 de milioane de euro şi că va scoate un miliard de euro din fotbal. Prima oportunitate a planului măreţ? Vânzarea lui Dennis Man pentru o sumă fabuloasă pentru fotbalul românesc, 15 milioane de euro. Decizia? Man nu pleacă acum, ci peste doi ani, când, consideră Becali, va aduce mult mai mulţi bani în conturile clubului: "Nu se mai pune problema ca vreun jucător să plece de la noi în această iarnă! Au venit şi m-au întrebat dacă putem discuta de 14-15 milioane de euro (n. red - pentru Man). Le-am spus că nu discut nici pe 25 de milioane de euro. Despre Man şi Florinel Coman vorbesc abia peste doi ani. Pentru Tănase, care e cel mai bun jucător la ora asta la Steaua, vorbesc, da. Dar eu vorbesc despre genii, despre talente pe care se pregătesc zece milioane de euro. Tănase nu e genial, Coman şi Man sunt! În următorii doi ani mă interesez zilnic de ce fac Coman şi Man. În zece ani vreau să iau un miliard de euro. Aduc preparator, le-am adus nutriţionist care le dă mâncare pentru acasă, la sacoşă. Când voi vinde un jucător cu 300 de milioane de euro, ce veţi mai zice?

Mâine pot să iau 14 milioane de euro, dar nu vreau! Veţi vedea că în zece ani voi face un miliard de euro la Steaua",
a spus Becali, la Digi Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.