Gigi Becali s-a implicat în conflictul dintre Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu: "Îţi dai seama că s-a luat şi de tine? Tu eşti cel mai bun"

19 iul 2019 5045 afişări Liga 1
Gigi Becali s-a implicat în conflictul dintre Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu: "Îţi dai seama că s-a luat şi de tine? Tu eşti cel mai bun"

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu au avut o discuţie în direct în legătură cu conflictul la nivel declarativ pe care analistul sportiv îl are cu Dan Petrescu. Finanţatorul FCSB a lăsat de înţeles că nu îi dă dreptate "Bursucului". 

Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu s-au contrat, după ce analistul sportiv a avut o remarcă la adresa lui Culio. Antrenorul i-a luat apărarea şi i-a atacat pe analiştii sportivi, iar Dumitrescu a revenit cu o nouă reacţie. 

Pe fir a intrat şi Gigi Becali, care a purtat un dialog cu Ilie Dumitrescu, la DigiSport, după meciul cu Milsami Orhei:

Gigi Becali: „Noi ne dăm cu părere aici, avem opinii! După aia iar se supără Dan Petrescu. N-ai văzut cum s-a luat de tine? Zice că se satură de câte trofee a câştigat şi de câţi bani a făcut”

Ilie Dumitrescu: „Da, a câştigat trofee multe”

Gigi Becali: „Aşa e. Dar dacă a câştigat trofee şi bani, înseamnă că nu putem să ne dăm cu părerea? Îţi dai seama că s-a luat şi te tine, care eşti cel mai bun şi cuminte?

Ilie Dumitrescu: „Am înţeles că nu a fost un atac la mine. E un subiect închis”

Gigi Becali: „De ce? Hai să nu-l închidem”

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.