Gigi Becali i-a făcut cunoştinţă lui Ilie Stan cu jucătorii: "Nu mă interesează ce zice MM, am luat eu hăţurile"

30 sep 2011 17664 afişări Comentează şi tu Liga 1
Gigi Becali i-a făcut cunoştinţă lui Ilie Stan cu jucătorii: "Nu mă interesează ce zice MM, am luat eu hăţurile" ULTIMA ORĂ: Gigi Becali, Ilie Stan şi Edi Iordănescu au ajuns la Mogoşoaia! Primele declaraţii ale patronului Stelei

UPDATE 13:22: Gigi Becal l-a prezentat jucătorilor pe noul antrenor, Ilie Stan. Patronul Stelei spune că nu a ţinut cont de părerea lui MM Stoica, atunci când a decis să-l aducă la echipă pe Ilie Stan.

"Încredere am avut în mai mulţi antrenori. Încrederea vreau să o facă prin fapte. Ilie Stan nu are nicio treabă cu MM. Din punctul meu de vedere nu am nicio treabă, nu am vorbit cu el. Ilie Stan poate schimba totul dacă va lua campionatul.

Nu mă interesează dacă MM e de acord cu Ilie Stan, e decizia lui. La Ogăraru am renunţat ca să rămână el. Acum nu mai puteam să fac asta, am luat hăţurile eu. Jucătorilor le-am spus că am încredere în ei, că ne vom califica în primăvară", a mai spus Gigi Becali.


UPDATE 12:35: Gigi Becali a făcut primele declaraţii după ce a sosit la complexul de la Mogoşoaia.

"Am venit cu noul staff tehnic. El e Ilie Stan! Am lăsat o portiţă ca el să vină şi a venit. A venit, nu-l interesează banii, am zis să încerc cu un român, care e şi stelist. Conceicao? Nu mai fac aşa ceva.

Nu mă interesează nimic, mi-a zis Ilie Stan că face el tot, nu îi place să-i facă altcineva treaba. A zis că se descurcă singur, cu Edi Iordănescu şi cu celălalt, nici nu ştiu cum îl cheamă, a fost şi jucător la Steaua, cică", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.


UPDATE 12:20: Gigi Becali, Teia Sponte şi noul antrenor al Stelei, Ilie Stan, au ajuns, în jurul orei 12:00, la complexul de la Mogoşoaia, acolo unde jucătorii roş-albaştrilor au rămas peste noapte, după întoarcerea din Cipru.

La un sfert de oră distanţă, la Mogoşoaia a sosit şi secundul lui Ilie Stan, Edi Iordănescu.

La ora 15:00 Roni Levi va susţine o conferinţă de presă în care îşi va motiva decizia de a părăsi gruparea roş-albastră.

Roni Levi a demisionat de la Steaua după egalul, 1-1, din deplasare, cu AEK Larnaca, din Grupa J a Europa League.


Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat faptul că a ajuns la un acord cu Ilie Stan şi că acesta va sta cel puţin până la finalul turului, moment când se va face o analiză a activităţii lui.

"A venit Ilie Stan la mine acasă, am discutat toate detaliile şi acum mergem să ne întâlnim cu Edi Iordănescu şi cu Gabi Mărgărit, după care ne vom deplasa direct la Mogoşoaia, la echipă, să intre direct în treabă. Ilie Stan nu vrea să fie deranjat până la finalul turului. Noi am discutat pentru un an, dar la finalul turului vom face o analiză.

Nu am discutat de bani, încă. Pe Ilie Stan îl cunosc bine, doar l-am avut antrenor la Buzău. Este recomandat până şi de Dan Petrescu, care mi-a zis că e dsiciplinat, lucru pe care nu-l ştiam. Este o surpriză plăcută", a spus Becali la Sport.ro.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.