Gigi Becali confirmă momentul tragicomic din timpul negocierilor cu antrenorul menit să salveze FCSB din subsolul clasamentului

12 aug 2019 29274 afişări Liga 1
Gigi Becali confirmă momentul tragicomic din timpul negocierilor cu antrenorul menit să salveze FCSB din subsolul clasamentului

Refuzat de mai mulţi antrenori în ultimele luni, Gigi Becali nu renunţă la condiţiile draconice pe care le are de la viitorul lui colaborator. A fost, recent, şi cazul portughezului Toni Conceicao, cel care a venit în Bucureşti cu speranţa că îl va convinge pe finanţatorul vicecampioanei să lucreze împreună, în condiţii reciproc avantajoase. Chiar dacă fostul antrenor al CFR-ului a acceptat intruziunea lui Becali în multe aspecte care ar trebui să ţină exclusiv de meseria antrenorului, acesta din urmă a plusat.

Becali a confirmat astăzi ceea ce ProSporta scris săptămâna trecută. În timpul discuţiei pe care a avut-o cu Toni Conceicao, portughezul a acceptat ca Becali să se implice în alcătuirea primului ”11”, dar a refuzat categoric să primească instrucţiuni cu privire la schimbările făcute în timpul jocului. ”El mi-a zis că nu mă bag eu la schimbări. Şi nu accept aşa ceva, eu mă enervez când mă uit la TV şi îi zic că nu vreau să mai văd un jucător pe teren. Nu fac schimbările, fac semi-schimbări, că nu îi zic pe cine să bage, îi zic doar pe cine nu vreau să mai văd”, a recunoscut Becali într-o intervenţie avută luni dimineaţă la Sport.ro. 

În materialul publicat de ProSport se precizează modul în care a decurs ”negocierea” dintre cei doi, una în care Conceicao a avut pretenţia ca primul ”11” convenit cu Becali să îi fie încredinţat cu cel puţin 3 zile înainte de jocuri, totul pentru a avea timp să antreneze fotbaliştii în registrul tactic pe care îl găseşte potrivit pentru fiecare partidă în parte. 

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.