Gigi Becali a scăpat de el din cauza unui sms! A greşit destinatarul, iar patronul a citit totul: "A venit în vestiar şi am avut o altercaţie"

15 mar 2019 12365 afişări Liga 1
Gigi Becali a scăpat de el din cauza unui sms! A greşit destinatarul, iar patronul a citit totul: "A venit în vestiar şi am avut o altercaţie"

Marian Aliuţă a povestit cum a fost nevoit să plece de la FCSB, după ce i-a trimis din greşeală un sms lui Victor Becali, iar acesta i l-a arătat patronului Gigi Becali. Aliuţă a dorit să-i scrie lui Victor Piţurcă, a greşit destinatarul, iar sms-ul a ajuns în final la Gigi Becali. Când a citit rândurile, omul de afaceri i-a cerut socoteală lui Aliuţă.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Aliuţă a dezvăluit ce s-a întâmplat: "Nu m-a dat nimeni afară. A fost 'nea Piţi după cearta cu Gigi... A venit Zenga. Am jucat cu Walter începutul, dar nu prea eram agreat. Jucătorii lui Piţurcă uşor, uşor au plecat.

Eu de ce am plecat? Eu am dat un mesaj, nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte, cu mesajul... aveam Victor Piţurcă, Victor Becali (în agendă). Şi a plecat de la Steaua (n.r FCSB), şi eu am vrut să îi dau un mesaj lui 'nea Piţi, ”îmi pare rău...”, cum se face, că pentru el venisem la Steaua şi pentru Steaua (n.r FCSB). Zic, ”îmi pare rău că aţi plecat, sper pe viitor...”, exact mesajul ăsta, ”sper să mai lucrăm pe viitor”. Mesajul, în loc să ajungă la 'nea Piţi, a ajuns la Victor Becali. Atunci, nu ştiu cum s-a ajuns.... am înţeles că Daniel Stanciu i-a zis lui MM sau nu ştiu cui....

Cert e că a ajuns la patron. Şi, după meciul cu Rapid, a venit în vestiar şi a zis: ”băi, tu crezi că dacă îi dai mesaj lui Piţi... ăla nu mai vine niciodată la Steaua (n.r FCSB)”. Şi a început să facă cum făcea. Am avut o altercaţie acolo, o ceartă, am zis că nu mai stau şi am plecat.

De la Steaua (n.r FCSB) îmi pare rău că am plecat, dar nu aveam altă soluţie. Nu aş fi plecat de la Steaua, nici la Rapid, nici la Dinamo, nicăieri. Aş fi vrut să rămân acolo. Nu s-a putut, pentru că, după cearta pe care am avut-o, a trebuit să plec. Dar să ştii că după aceea mi-a părut rău că am plecat de la Rapid. Ştii de ce am plecat de la Rapid? Am plecat pentru că mintea mea era tot timpul spre Steaua (n.r FCSB)", a spus Marian Aliuţă.

Marian Aliuţă a ajuns în 2002 la FCSB, iar după doi ani a fost nevoit să plece, astfel că a semnat cu Rapid. Aliuţă a ajuns la FCSB după ce şi-a încheiat contractul cu Şahtior Doneţk. Ucrainenii i-au pus pe masă un milion de dolari pentru a rămâne la Doneţk, dar Aliuţă le-a transmis că visul lui e să revină în ţară, la FCSB. Victor Piţurcă a fost cel care a garantat pentru Aliuţă, dar după ce fostul selecţioner a părăsit corabia, Aliuţă nu a mai avut viaţă lungă în Ghencea.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.