Gigi Becali a scăpat de Baciu, dar telenovela continuă! Steaua riscă pedepse DRASTICE dacă nu rezolvă cea mare "ţeapă" din istorie

18 iun 2011 17442 afişări Liga 1
Gigi Becali a scăpat de Baciu, dar telenovela continuă! Steaua riscă pedepse DRASTICE dacă nu rezolvă cea mare "ţeapă" din istorie Gigi Becali a scăpat de Baciu, dar telenovela continuă! Steaua riscă pedepse DRASTICE dacă nu rezolvă cea mare "ţeapă" din istorie

Eugen Baciu şi-a reziliat contractul cu Steaua, însă umbra luicontinuă să-l bântuie pe Gigi Becali. Dumitru Sechelariu estefoarte hotărât să obţină de la Steaua cei 400.000 de euro, clauzăpusă în contract acum şapte ani dacă jucătorul şi-ar reziliacontractul sau dacă s-ar transfera.

"Comisiile au decis că Steaua trebuie să plătească 400.000de euro în conturile clubului FCM Bacău. Acum şapte ani, Steaua aluat un jucător cu doar 75.000 de euro. Acum e vremea să plăteascăpentru că s-a folosit de el.

Situaţia este identică cu cea a lui Florin Lovin, pentrucare roş-albaştrii au achitat 500.000 de euro în anul 2009. Dacă nune virează banii, atunci ne vom adresa în primă instanţă la FRF,după care vom ajunge la TAS şi fiţi siguri că Steaua nu va mai fiprogramată în meciurile de la începutul campionatuluiviitor", spune Sechelariu în Adevărul.

Cazul "Baciu" este însă extrem de complicat pentru Steaua. Practic,singura soluţie pare a fi achitarea acelei clauze. ProSport adezvăluit în urmă cu câteva ediţii că Becali este obligat să scoatăşi mai mulţi bani, în cazul în care nu plăteşte cei 400.000 deeuro.

Dacă gruparea din Ghencea nu va rezolva problema până pe 30 iunie,suma s-ar dubla cu fiecare lună de întârziere.

Gigi Becali a încercat să-i prelungească înţelegerea lui Baciu, casă scape astfel de datoria către Sechelariu, dar fundaşul n-aacceptat cei 42.000 de euro pe an propuşi de patronul Stelei. Cazulse judecă în prezent, însă riscurile la care se expune Steaua suntfoarte mari, mergând până la neprogramarea în campionat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.