Gică Hagi şi-a adus aminte de perioada Fiorentina şi le-a transmis un mesaj celor de la Genk! Ce le-a spus în privinţa lui Ianis: "Să aibă grijă"

16 iul 2019 6856 afişări Liga 1
Gică Hagi şi-a adus aminte de perioada Fiorentina şi le-a transmis un mesaj celor de la Genk! Ce le-a spus în privinţa lui Ianis: "Să aibă grijă"

Genk ar putea avea trei fotbalişti români în lot, dacă ultimele informaţii se adeveresc în privinţa lui Alexandru Cicâldău.  Gică Hagi a fost întrebat ce părere are despre posibila mutare, iar antrenorul i-a transmis şi un mesaj clubului belgian la care a ajuns Ianis Hagi. 

Ianis Hagi a debutat la Genk, iar tatăl său are o dorinţă pe care spus-o în ultima conferinţă de presă: "(n.r. întrebat ce părere are despre posibilul transfer al lui Cicâldău la Genk) Nu ştiu, ar fi extraordinar, dar nu ştiu. Întrebaţi-l pe Rotaru. Clubul e modern, standardele sunt cele mai înalte, formează jucători. Eu sunt încântat. Sper să aibă grijă de Ianis şi să-l formeze cum trebuie, să-l formeze cum trebuie şi după să se ducă la cei mari. Şi ei sunt formatori, construiesc jucători, fac lucruri extraordinare. Ei sunt încântaţi de noi, de mine, de Ianis, de Gică Popescu. Am învăţat un lucru, controlul medical a durat şase ore. Cum făceam noi pe timpuri la Luceafărul, nu se joacă. Nu e o joacă. Fac lucrurile bine, ei ştiu tot. Sper să-l facă să devină mai bun.

Am văzut sume, dar e exagerată suma de transfer. Ar fi fost bine, dar nu e o sumă aşa de mare", a declarat "Regele" într-o conferinţă de presă. 

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

La Genk este legitimat şi Vlamdimir Screciu, fost jucător la Craiova, care însă a avut mari bătăi de cap din cauza unei accidentări.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.