Gică Hagi, scos din sărite la conferinţa de presă: "Cum să mă simt când îmi pui o întrebare ca asta? Dacă e proastă, vine şi răspunsul la fel!"

30 apr 2019 16669 afişări Liga 1
Gică Hagi, scos din sărite la conferinţa de presă: "Cum să mă simt când îmi pui o întrebare ca asta? Dacă e proastă, vine şi răspunsul la fel!"

Gică Hagi (54 de ani) a răbufnit la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită de Viitorul în faţa CFR-ului, 1-3 în Gruia. "Regele" a fost deranjat de întrebarea unui jurnalist prezent în sală, care a avut o curiozitate legată de fiul său, Ianis.

Antrenorul-patron de la Viitorul a fost iritat de întrebarea: "Vă deranjează când se spune despre Ianis că n-ar fi primit atât de multă atenţie dacă n-ar fi fost fiul dumneavoastră?". Hagi nu s-a mai putut abţine şi i-a recomandat ziaristului să se uite pe cifrele decarului şi căpitanului formaţiei din Ovidiu.

"Altă întrebare! Altă întrebare! Te las pe ţine să dai răspunsul. Îţi trimit cifrele, dacă vrei. Nu te-ai uitat? Înainte să pui o întrebare, să vezi cifrele! Cum să mă simt când îmi pui o întrebare că asta? N-ai citit cifrele lui Ianis? E o întrebare la care numai tu poţi să găseşti răspunsul. Du-te acasă şi reflectează la ce întrebare ai băgat. Înainte să pui o întrebare, trebuie să citeşti nişte cifre. Dacă întrebarea e proastă, vine şi răspunsul prost, negativ. Nu poţi să te prezinţi fără să ştii despre ce vorbeşti. Întrebare proastă, răspunsul la fel, judecaţi-l voi", a spus Hagi la conferinţă de presă.

Ianis Hagi a marcat de 11 ori şi a livrat şase pase decisive în 33 de meciuri jucate la Viitorul în acest sezon, în care a strâns nu mai puţin de 2.897 de minute.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.