Gică Hagi a recunoscut! Motivul pentru care vrea să vândă o parte din Viitorul: "Nu vând toată echipa!"

20 oct 2017 17577 afişări Comentează şi tu Liga 1
Gică Hagi a recunoscut! Motivul pentru care vrea să vândă o parte din Viitorul: "Nu vând toată echipa!"

Gică Hagi a recunoscut că vrea să vândă o parte din clubul pe care-l deţine. Cristi Bivolaru a anunţat la ProSport LIVE că ”Regele” ar fi dispus să cedeze chiar şi pachetul majoritar de acţiuni, deoarece Viitorul trebuie să treacă la următorul nivel.

Gică Hagi a demarat în 2009 cel mai ambiţios proiect din fotbalul românesc, de după Revoluţie. Cel mai mare fotbalist român a înfiinţat academia care-i poartă numele şi anul trecut a reuşit să câştige primul titlu din istorie. Însă Gică Hagi este dispus să renunţe la o parte de acţiuni.

Performanţa cere investiţii tot mai mari, iar ”Regele” aşteaptă oameni de afaceri care sunt dispuşi să bage bani în proiectul său. Hagi spune că Viitorul are nevoie de oameni potenţi financiari pentru a trece la următorul nivel, dar se va baza în continuare pe promovarea tinerilor. Hagi spune că vrea să vândă pentru a-şi putea vedea mai departe de cariera de antrenor:

”Vând acţiuni la club, nu clubul întreg. Am dus-o până într-un punct, dar acum încercăm să cooptăm parteneri. Cred foarte mult în munca în echipă. Nu ne vom schimba însă, ne vom axa în continuare pe Academie

Într-o zi o să plec de aici. Am şi eu nevoie de-o provocare. Vreau să antrenez un club mare şi o echipă naţională”, a declarat Gică Hagi.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.