Gică Craioveanu a identificat două "perle" în Liga 1: "Mi se pare un jucător extraordinar, de mare talent" şi "'Bestia' nu e rău nici el"

22 dec 2018 11543 afişări Liga 1
Gică Craioveanu a identificat două "perle" în Liga 1: "Mi se pare un jucător extraordinar, de mare talent" şi "'Bestia' nu e rău nici el"

Gică Craioveanu nu poate uita eşecul Craiovei din ”Ştefan cel Mare”, 0-3 cu Dinamo, încasat pe 15 decembrie, mai ales că-şi făcuse mari speranţe că se va încheia lunga perioadă fără victorie a alb-albaştrilor pe terenul lui Dinamo, însă rămâne încrezător că Universitatea poate readuce titlul în Bănie după 28 de ani.

„Am crezut, cred şi voi crede tot timpul că putem lua titlul. Chiar dacă am pierdut cu Dinamo. A fost un accident, nu am avut atitudinea care trebuia şi sunt şi acum supărat, fiindcă toţi ne aşteptam la mult mai mult. Sunt 24 de ani de când nu am câştigat în Ştefan cel Mare. Atunci a marcat „Balaurul” Jerry Gane, dacă vă aduceţi aminte ce urât era cu chica aia de diliu. Acum poate se supără şi nu mă mai convoacă la echipa naţională, nici nu pot să dorm din cauza asta (râde), a spus ”Gicanu'”.

„Balaci a fost precum Messi şi Neymar”

Invitat special pentru a premia cei mai buni juniori ai Doljului la Gala Fotbalului „Ilie Balaci”, Craioveanu spune că Oltenia nu duce lipsă de talente, dar nu crede că va mai apărea vreun jucător de talia „Minunii Blonde”.

„Mihăilă mi se pare un jucător extraordinar, de mare talent, are ultima pasă. Nu e rău nici ”bestia” de Markovic, care e peste Nuno Rocha, este puternic, are talent, dar depinde de el şi de ambiţia lui să ajungă mare. Mi-a spus fiu-meu, Alejandro, că a jucat cu el şi i-a speriat în vestiar şi la micul dejun (râde). Dar nu se poate spune că vreunul dintre copii poate ajunge la nivelul lui Ilie Balaci, care a fost genial, unic. Eu am jucat fotbal pentru că l-am văzut pe Ilie Balaci, un fotbalist care făcea diferenţa şi sunt foarte puţini ca el în fotbalul modern, poate Messi, Neymar şi alţi câţiva”, a povestit Gică Craioveanu.

Mihăilă (foto) e primul jucător remarcat de Craioveanu.

Pe Markovic (foto), fostul vârf îl consideră o "Bestie"

Nu l-ar demite pe Devis Mangia

„Grande” nu crede că Devis Mangia va fi demis, în ciuda contestărilor vehemente din partea fanilor după eşecul cu Dinamo.

„Nu cred că se va renunţa la Devis Mangia, fiindcă Mister a făcut o treabă bună până în vară, dar nu putem să-l judecăm numai pentru acel eşec, chiar dacă este unul usturător. Pe mine mă doare şi acum acea înfrângere, sunt oltean şi am acel orgoliu de a câştiga”, a mai spus Craioveanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.