George Ţucudean s-ar putea retrage! Ce îl face pe atacant să ia în calcul o astfel de decizie

14 mai 2019 6178 afişări Liga 1
George Ţucudean s-ar putea retrage! Ce îl face pe atacant să ia în calcul o astfel de decizie

George Ţucudean (28 de ani) a trecut prin momente dificile în urmă cu puţin timp, din cauza unor probleme medicale la inimă. Atacantul a recunoscut recent că acestea l-au făcut să se gândească la retragere. De altfel, încă de când a aflat verdictul îl tulbură acest gând.

Bucuria câştigării unui nou titlu cu CFR Cluj este umbrită de acest aspect. Ţucudean spune că simptomele pot persista câteva luni după intervenţia chirurgicală. ”Cred că toţi jucătorii care au asemenea probleme sau orice problemă cu vreo accidentare mai gravă se gândesc să se lase. Da, mă gândesc, normal. Încă mai am teamă. Sunt om. În viaţă mai vin şi lucrurile astea. Îţi pierzi graiul când auzi ce ţi se poate întâmpla, rămâi interzis. Până la trei luni mai pot avea ceva probleme, până se vindecă acea cicatrice de la inimă. N-a fost vorba de extrasistole.

Mai pot să am însă mici simptome cam trei luni de la momentul operaţiei, de la cicatricea care e în zona inimii. Eu sunt un tip liniştit, dar când e vorba de sănătate nu poţi să nu te mai sperii”, a declarat George Ţucudean pentru Gps.ro.

Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, George Ţucudean ar fi moştenit sindromul Wolf-Parkinson-White de la tatăl său. Acest sindrom l-a forţat pe Marius Ţucudean, tatăl lui George, să renunţe la cariera de fotbalist. Ţucudean a recuoscut într-o conferinţă de presă că în ultima perioadă a resimţit foarte puternic bătăile în plus produse de acest sindrom:

"Am văzut că s-a scris că am avut probleme cu inima, este adevărat, dar nu au fost probleme grave din fericire pentru că ce am avut eu, au 80% din oameni. Extrasistole care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele, nu erau periculoase, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic şi profitând de această pauză şi la insistenţele familiei am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit. Erau doar bătăi în plus care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni, dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul", spunea Ţucudean acum câteva luni.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.