Geolgău: "I-am propus postul de antrenor lui Ilie Balaci!"

15 iun 2010 22 afişări Liga 1
Geolgău: "I-am propus postul de antrenor lui Ilie Balaci!" Geolgău: "I-am propus postul de antrenor lui Ilie Balaci!"

oul preşedintele al clubului Universitatea Craiova, GheorghiţăGeolgău, a declarat, luni seară, la postul TV Oltenia, că l-apropus pe Ilie Balaci pentru funcţia de antrenor principal, daracesta este interesat de un contract în străinătate, informeazăMEDIAFAX.

"Mă bucur nespus de mult că am revenit la UniversitateaCraiova. Este echipa care m-a format ca om. Din momentul în care amajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu, acesta m-a încredinţat săcaut un antrenor. L-am propus pe Ilie Balaci, dar acesta deocamdatăpare mai interesat să plece din nou afară, pentru că se pare că i-avenit o ofertă de nerefuzat. Aşadar căutăm alte variante. Cert estecă până joi cel târziu vom anunţa noul antrenor al echipei. Nutrebuie să facem o alegere pripită, trebuie luată cea mai bunadecizie", a spus Geolgău.

Geolgău a confirmat discuţiile cu portughezul Antonio Conceicao,dar a precizat că această variantă a picat. "Au apărutunele discuţii. Ştiu că Adrian Mititelu a cerut ca el să vină laînceputul acestei saptamâni, dar Conceicao a amânat până pe finalulsăptămânii. Nu se mai putea aştepta. Astfel s-a decis să seîntrerupă discuţiile cu el", a afirmat Geolgău.

În urmă cu o săptămână apăruse informaţia că Antonio Conceicao,fostul tehnician al formaţiei CFR Cluj, s-a înţeles cu oficialiiclubului Universitatea Craiova.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.