Geolgău a ratat primul obiectiv şi a plecat

16 iul 2010 34 afişări Liga 1
Geolgău a ratat primul obiectiv şi a plecat A ratat primul obiectiv şi a plecat

Chiar dacă nu a spus-o niciodată răspicat, Gheorghiţă Geolgău (foto) a încercat încă de la sosirea sa la Universitatea să readucă echipa în Bănie. A eşuat însă după negocierile cu primăria şi a plecat.

Zi nefastă ieri pentru Universitatea. Nu numai că nu va reveni în Bănie, dar pe deasupra a rămas şi fără preşedintele ei. Unul dintre foştii mari jucători ai Universităţii, Gheorghiţă Geolgău, a decis să renunţe, după numai o lună, dezamăgit că nu a reuşit să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-a propus: să aducă echipa din nou pe stadionul pe care a făcut istorie. "Dacă nu rămânem la Craiova, îmi dau demisia. Sunt vechi în clubul ăsta, numai eu ştiu câte discuţii au fost şi acum apar probleme legale care împiedică realizarea unor lucruri", a spus Geolgău după întâlnirea cu primarul interimar. Imediat după ce orice dialog între cele două părţi a fost întrerupt, Geolgău şi-a eliberat biroul de la club.

Patronul Mititelu îl vrea înapoi

Patronul Adrian Mititelu a luat act de demisia lui Geolgău, dar încearcă să-l convingă să rămână la echipă. "El (n.r. - Geolgău) a fost unul dintre cei care au insistat cel mai mult, a crezut că se poate face ceva, dar acum s-a convins şi el ce e acolo, la primărie. Sper să-l conving să renunţe la demisie, să-l întorc din drum", a declarat Mititelu.

Ţicleanu nu demisionează

Vehiculată câteva ore după demisia lui Geolgău, plecarea lui Ţicleanu de pe banca Craiovei nu a fost confirmată. "Geolgău a fost un factor important în aducerea mea. Dacă era vreo problemă cu cineva din club care ar fi generat demisia lui, poate eram solidar cu el, e fratele meu, dar am înţeles de la el că nu asta a fost problema. Noi ne vedem în continuare de treabă, avem meci greu cu CFR", a declarat Aurel Ţicleanu.

Funcţiile lui Geolgău la Craiova:

Vicepreşedinte - 2003 şi sezonul 2006-2007

Director sportiv - 2009 (două săptămâni)

Preşedinte - 2010 (o lună)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.