Geolgău a ratat primul obiectiv şi a plecat

16 iul 2010 34 afişări Liga 1
Geolgău a ratat primul obiectiv şi a plecat A ratat primul obiectiv şi a plecat

Chiar dacă nu a spus-o niciodată răspicat, Gheorghiţă Geolgău(foto) a încercat încă de la sosirea sa la Universitatea să readucăechipa în Bănie. A eşuat însă după negocierile cu primăria şi aplecat.

Zi nefastă ieri pentru Universitatea. Nu numai că nu va reveni înBănie, dar pe deasupra a rămas şi fără preşedintele ei. Unul dintrefoştii mari jucători ai Universităţii, Gheorghiţă Geolgău, a decissă renunţe, după numai o lună, dezamăgit că nu a reuşit să ducă labun sfârşit ceea ce şi-a propus: să aducă echipa din nou pestadionul pe care a făcut istorie. "Dacă nu rămânem la Craiova, îmidau demisia. Sunt vechi în clubul ăsta, numai eu ştiu câte discuţiiau fost şi acum apar probleme legale care împiedică realizarea unorlucruri", a spus Geolgău după întâlnirea cu primarul interimar.Imediat după ce orice dialog între cele două părţi a fostîntrerupt, Geolgău şi-a eliberat biroul de la club.

Patronul Mititelu îl vrea înapoi


Patronul Adrian Mititelu a luat act de demisia lui Geolgău, darîncearcă să-l convingă să rămână la echipă. "El (n.r. - Geolgău) afost unul dintre cei care au insistat cel mai mult, a crezut că sepoate face ceva, dar acum s-a convins şi el ce e acolo, laprimărie. Sper să-l conving să renunţe la demisie, să-l întorc dindrum", a declarat Mititelu.

Ţicleanunu demisionează

Vehiculată câteva ore după demisia lui Geolgău, plecarea luiŢicleanu de pe banca Craiovei nu a fost confirmată. "Geolgău a fostun factor important în aducerea mea. Dacă era vreo problemă cucineva din club care ar fi generat demisia lui, poate eram solidarcu el, e fratele meu, dar am înţeles de la el că nu asta a fostproblema. Noi ne vedem în continuare de treabă, avem meci greu cuCFR", a declarat Aurel Ţicleanu.

Funcţiilelui Geolgău la Craiova:

Vicepreşedinte - 2003 şi sezonul 2006-2007
Director sportiv - 2009 (două săptămâni)
Preşedinte - 2010 (o lună)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.