Gabi Balint, critic cu FCSB: "Te întrebi de ce FCSB nu mai e Steaua? Ce să mai spunem?". Claudiu Niculescu a intervenit şi el

27 apr 2019 4783 afişări Liga 1
Gabi Balint, critic cu FCSB: "Te întrebi de ce FCSB nu mai e Steaua? Ce să mai spunem?". Claudiu Niculescu a intervenit şi el


Implicarea abruptă şi evidentă a lui Gigi Becali în deciziile tactice de la FCSB e scoasă în evidenţă de doi foşti internaşţionali, Gabi Balint şi Claudiu Niculescu.

Omul de afaceri din Pipera i-a trimis un SMS cu textul ¨Ιese Coman. Intră Roman!¨, iar cuvintele adresate lui Mihai Teja au ajuns, din greşeală, în telefonul lui Florinel Coman în ceea ce Gabi Balint consideră un gest care vorbeşte de la sine despre situaţia de la FCSB: "Se ştie ce se întâmplă acolo. Ce să mai spunem? Te întrebi de ce FCSB nu mai e Steaua? Chestii de genul ăsta au dus aici. Nu se fac asemenea lucruri. Cine primeşte mesajele astea pe bancă? Cine le transmite?", a declarat Balint, la Digi Sport.

Imediat, unul dintre marcatorii din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a fost completat de Claudiu Niculescu: "Păi, asta e treaba celui care stă pe bancă. Atunci să se ştie clar şi să nu se mai nege că patronul se bagă. Să nu mai inventeze antrenorul motive pentru care înlocuieşte jucători", a punctat fostul atacant din Şoseaua Ştefan cel Mare.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.