Fundaş de Oscar pentru Andone

24 aug 2010 17 afişări Liga 1
Fundaş de Oscar pentru Andone Fundaş de Oscar pentru Andone

Ioan Andone încearcă să rezolve problema apărării de unulsingur. "Fălcosul" intenţionează să betoneze flancul drept prinachiziţionarea unui fundaş spaniol de la echipa la care a evoluatşi el pe vremea când încă era în activitate. Este vorba de ElcheCF, formaţie din Segunda Division, iar numele ţintei sale esteOscar Rubio (foto, în albastru).

În vârstă de 26 de ani, ibericul s-a despărţit în această pauzăcompetiţională de Elche, iar până acum nu şi-a găsit echipă. Andoare referinţe bune despre Rubio de la fostul său coleg AlbertoCapon, actualmente tehnician al echipei secunde a clubului iberic.Zilele trecute, Andone a discutat cu Nicolae Badea, iarpreşedintele Consiliului de Administraţie şi-a dat acordul pentrusalariul pe care l-a cerut Rubio, 120.000 de euro pe sezon, astfelcă, zilele viitoare, spaniolul este posibil să ajungă la Bucureşti.Sezonul trecut, ţinta "câinilor" a evoluat ca titular în 24 departide, iar în alte trei a intrat pe parcurs, fiind eliminat dedouă ori.

Fundaşuldreapta, buba echipei

Cu 10 goluri încasate în cinci etape este clar că apărarea estepunctul slab al lui Dinamo. Dacă în centru antrenorul a spus că arela dispoziţie şase stoperi, iar pe stânga a fost adus Bazzi, înschimb, în partea dreaptă, Andone crede că este total descoperit.Homei nu a convins, Helder nu este pe placul lui pentru că nu facefaza defensivă, iar Scarlatache este preferat tot în centru. Esteun blestem mai vechi al "Fălcosului", în precedentul său mandat în"Groapă" tehnicianul fiind nevoit să improvizeze cu Galamaz peacest post.

Ioan Andone este tentat să încerce să-l achiziţioneze şi pefundaşul central al lui Cadiz, Alvaro Silva (26 deani)

183 deprezenţe a avut Rubio în Segunda Division, reuşind să înscrie saptegoluri. De-a lungul carierei a evoluat la Lleida, Gimnastic şiElche

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.