FOTO | Totul s-a întâmplat cu câteva ore înainte de meci. Unde a fost surprins Alexandru Tudor înainte de partida FC Botoşani - CFR Cluj!

3 nov 2018 25975 afişări Liga 1
FOTO | Totul s-a întâmplat cu câteva ore înainte de meci. Unde a fost surprins Alexandru Tudor înainte de partida FC Botoşani - CFR Cluj! ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Alexandru Tudor conduce partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj prilej cu care centralul s-a rugat la un schit din nordul Moldovei. "Brad Pitt" este un tip cunoscut pentru apropierea sa de Biserică, fiind văzut chiar şi într-o emisiune la Trinitas. De asemenea, arbitrul face parte corului Bisericii Schitul Darvari din Bucureşti, atunci când programul îi permite şi nu este delegat la meciuri din Liga I.

În cursul zilei de sâmbătă, înainte de partida pe care o va conduce pe centralul din Botoşani, Alexandru Tudor a fost în comuna Păltiniş, la schitul şi la casa memorială Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Arbitrul bucureştean s-a cazat la mănăstirea Vorona şi a mers în nordul judeţului pentru a se ruga, înaintea meciului FC Botoşani – CFR Cluj.

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, i-a transmis lui Alexandru Tudor să arbitreze corect în această seară.

"Fotbalul poate fi un drum care să te aducă aproape de El. Te aduce adesea în situaţii de cumpănă, când ai nevoie adevărată de Dumnezeu. Eu sunt credincios de mic. Cu Dumnezeu te naşti, nu îl îmbrăţişezi la un moment dat. Nu devii credincios peste noapte. Mai mulţi oameni implicaţi în fotbal şi-au întors, la un moment dat, faţa spre religie. Cel mai cunoscut caz este însă cel al fostului rapidist Eduard Bandi. Internaţional de tineret, postură din care a fost coleg cu Răzvan Raţ şi Vasile Maftei, Bandi a ales viaţa monahală în urmă cu nouă ani, la Mănăstirea Putna. Şi fiul cel mijlociu al lui Anghel Iordănescu, Andrei, studiază în prezent teologia şi, spre deosebire de ceilalţi doi băieţi ai fostului selecţioner, nu are nicio legătură cu fotbalul", e doar una dintre mărturiile lui Alexandru Tudor despre concepţia sa de viaţă.

FOTO: Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, alături de Alexandru Tudor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.