FOTO | Suporterii lui Dinamo continuă "războiul" cu Ionuţ Negoiţă: "Finanţează cel mai mare bordel!". Cazul celebru de proxenetism la care au făcut referire

7 iun 2019 18449 afişări Liga 1
FOTO | Suporterii lui Dinamo continuă "războiul" cu Ionuţ Negoiţă: "Finanţează cel mai mare bordel!". Cazul celebru de proxenetism la care au făcut referire

“Războiul” dintre conducerea lui Dinamo şi peluză continuă cu noi atacuri asupra finanţatorului Ionuţ Negoiţă. În a treia zi de proteste, suporterii dinamovişti s-au dus în faţa hotelului Rin şi au afişat un mesaj cu trimitere la un caz notoriu.

Haosul de la Dinamo se prelungeşte. Fanii dinamovişti au protestat din nou în faţa hotelului deţinut de Ionuţ Negoiţă şi au avut un mesaj dur pentru omul care duce o politică low-cost la club: "Curve şi peşti la RIN GRAND HOTEL / Negoiţă finanţează cel mai mare bordel!", a transmis Panzer Dinamo

Proxenetism la Rin Hotel

Conform B1.ro, patru persoane au fost arestat preventiv, în 2018, după ce poliţia a efectuat o operaţiune de amploare pentru destructurarea unui grup specializat în săvărşirea infracţiunii de proxenetism. Femeile erau obligate să se prostitueze la Hotel Rin, din Bucureşti, care se află în proprietatea lui Ionuţ Negoiţă.

Persoanele acuzate de proxenetism au închiriat şi pus a dispoziţie mai multe apartamente situatie în Rin Grand Hotel. De asemenea, numele hotelului a mai fost implicat în scandaluri sexuale, precum: "Prostituatele PSD" din 2010, dar şi scandalul în care a fost implicat Constantin Boşcolodeală.

Scandal la Dinamo

Conducerea lui Dinamo e văzută de dinamovişti drept principala vinovată pentru ultimele sezoane slabe ale echipei. Mircea Rednic are o relaţie specială cu fanii, iar îndepărtarea sa de la echipă a produs un "război" între peluză şi conducerea de la Rin. Prima "victimă" a conflictului a fost Ionuţ Negoiţă, care a avut de gestionat o situaţie delicată în faţa hotelului său din Bucureşti. Fanii au protestat vehement în faţa hotelului Rin, marţi, iar a doua zi au blocat conferinţa prin care Eugen Neagoe ar fi trebuit să fie anunţat ca antrenor al lui Dinamo, la Buftea.

Seara, turul suporterilor a continuat. Au discutat mai întâi cu Mircea Rednic, iar apoi au produs panică pe strada secretarului general Bogdan Bălănescu. Oficialul dinamovist s-a trezit cu suporteri furioşi la poarta casei sale, iar torţele şi cuvintele dure nu au lispit: "Îl vrem pe Rednic înapoi / Altfel, o să te tot vezi cu noi!", au transmis cei din PCH.

â

FOTO: Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă (stânga). Vicepreşedintele PSD şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (dreapta)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.