FOTO Rapidiştii se pregătesc pe străzi: Manea: "Nu-i calcă nicio maşină, nu-i muşcă niciun câine"

20 ian 2010 13 afişări Liga 1
FOTO Rapidiştii se pregătesc pe străzi: Manea: "Nu-i calcă nicio maşină, nu-i muşcă niciun câine" FOTO Rapidiştii se pregătesc pe străzi: "Nu-i calcă nicio maşină, nu-i muşcă niciun câine" 11 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5385377/2/rapid.jpg

După renunţarea la stagiul montan de la Poiana Braşov, lotulechipei giuleştene se pregăteşte la baza sportivă Pro Rapid.Jucătorii au câte două antrenamente pe zi, în cadrul cărora suntprogramate serii de alergări de un kilometru în afara bazei depregătire, pe Bulevardul Laminorului din Bucureşti până laintersecţia cu Bulevardul Bucureştii Noi (asta deoarece gazonul dela ProRapid este în refacere).

Tehnicianul giuleştenilor, Nae Manea a explicat că nu esteniciun pericol dacă jucătorii aleargă pe stradă.

"Zilnic îi alerg pe jucători pe aici. Nu-i calcă niciomaşină, cum să-i calce? Nu e nicio maşină pe aici. Şi nu-i muşcănici câinii, că ăia de la poartă sunt ai noştri. Dacă erau aiduşmanilor, poate, dar sunt ai noştri. Anul trecut am fost la munteşi nu era niciun pic de zăpadă, a nins exact în ziua în caretrebuia să plecăm. Atunci de ce să mergem? Aici am toate condiţiilede pregătire. Stăm în cantonament ca şi la munte. Pregătirea fizicăaşa se face. N-am mai fost la munte din alte considerente, nu aveamteren, nu aveam sală, ne suprapuneam cu alte echipe şi aşa maideparte. Aici am tot ce îmi trebuie. Plus că aici avem cel maiimportant lucru, refacerea în fiecare zi care conteazămult", a precizat Manea.

Antrenorul a confirmat că mijlocaşul formaţiei AEK Atena, IlieIordache, îşi doreşte să evolueze pentru Rapid Bucureşti în returulediţiei 2009/2010 a Ligii I.

"Ilie Iordache îşi doreşte să vină la Rapid. Eu am maidiscutat cu el să vină până să plece la AEK Atena, dar nu s-a pututatunci. El vrea să vină, iar dacă vom reuşi să-l aducem va fifoarte bine. Oricum, nu vreau să aduc o grămadă de jucători, o săîmi aduc exact unde am probleme. Iar cele mai mari le-am avut pebenzi. Dacă se accidenta Herea nu aveam cu cine să joc, Cesinha eraaccidentat, dacă se lovea Grigorie atunci trebuia să joc cu Tene...deci au fost mari probleme şi eu vreau acum să întărim acesteposturi. Pentru că nu aveam soluţii, când apăreau accidentări nuştiam ce să fac. La ultimul meci, cu Gloria Bistriţa, am avut cincicopii pe banca de rezerve. Şi nici aceştia cinci nu jucau peposturile pe care aveam nevoie", a explicat Manea.

În ceea ce îl priveşte pe sârbul Nikola Beljici, Manea aexplicat că transferul lui a căzut, deoarece acţionarul majoritarGeorge Copos îl preferă pe mijlocaşul echipei Sportul Studenţesc,Dacian Varga. "Eu l-am văzut pe Beljici şi mi-a plăcut(n.r. - în amicalul Rapid - ACS Berceni). E un jucător care cred aplăcut tuturor, dar banii nu îi dau eu. Gândirea domnului Copos afost că Varga e mai bun ca Beljici. Dar eu spun că în situaţia astaîl lua şi pe Varga şi pe Beljici. Pe Varga îl vrea toată lumea, dardepinde ce vrea şi el. Nu e vorba de domnul Şiman, e vorba de el.Dacă el vrea să vină, vine. De el depinde foarte multtransferul", a afirmat tehnicianul, adăugând că în aceastăiarnă nu va pleca niciun jucător de la Rapid.

sursa foto: Realitatea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.