FOTO: Oţelul îşi schimbă echipamentul de deplasare: gălăţenii vor juca în verde-negru

19 feb 2014 1532 afişări Liga 1
FOTO: Oţelul îşi schimbă echipamentul de deplasare: gălăţenii vor juca în verde-negru

UPDATE: Aproximativ 700 de spectatori au fost prezenţi la evenimentul de miercuri seară, eveniment ce nu a dus lipsă de fast şi show. A fost prezentat lotul moldovenilor, împreună cu noile achiziţii, dar şi ultimele modificări aduse imaginii clubului Oţelul.

Conducerea a prezentat aceste modificări sub titulatura de "noua identitate a clubului". Astfel, Oţelul are de astăzi o nouă mascotă, mai precis un leu argintiu cu o coamă roş-alb-albastră, un alt imn, dar şi un nou echipament de deplasare.


Acţionariatul clubului Oţelul a anunţat de curând că, azi, în cadrul unei întâlniri, la Galaţi, va avea loc un eveniment special în care urmau să fie anunţate schimbări la formaţia de pe malul Dunării. Din anunţul de pe site-ul oficial al clubului reieşea faptul că, pe lângă prezentarea lotului de jucători, la eveniment urmau să se lanseze noile modele de echipament de joc, dar şi o mascotă şi un nou imn. Mai mult, conducătorii  pregăteau şi o nouă siglă, una de pe care ar fi dispărut definitiv cuvântul „Galaţi”, dar şi turnurile cetăţii care simbolizează oraşul de pe malul Dunării. În schimbul acesteia, urmau să apară doi lei de culoare argintie şi numărul 50 (n.r: ani de la înfinţarea echipei), idee respinsă total de suporterii Oţelului.

Alertaţi de reacţiile negative primite din partea fanilor, oamenii din conducerea Oţelului au renunţat la ideea de a scoate numele oraşului de pe sigla echipei, dar ăn ceea ce priveşte schimbarea culorilor echipamentului, decizia rămâne în picioare. Totul va fi anunţat oficial în cadrul unui eveniment special programat pentru această seară, la ora 19:00.

Astfel, Oţelul va avea un nou set de echipament pentru meciurile din deplasare. Dacă până acum gălăţenii jucau într-un echipament având culorile bleumarin, roşu şi alb, de acum dunărenii vor apărea într-un echipament verde-negru.

Oţelul se află în acest moment pe locul 14, cu 18 puncte, poziţia aceasta fiind prima deasupra liniei de retrogradare. Viitorul, prima clasată pe un loc retrogradabil, are tot 18 puncte, în timp ce Săgeata Năvodari. ocupanta locului 13, are 19 puncte.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.