FOTO | O echipă din Liga 1 primeşte gratis nocturna şi tabela de marcaj din Giuleşti

29 mar 2019 13157 afişări Liga 1
FOTO | O echipă din Liga 1 primeşte gratis nocturna şi tabela de marcaj din Giuleşti

Nocturna şi tabela de marcaj de pe stadionul Giuleşti ajung gratuit pe arena unei echipe din Liga 1 Betano.

Şefii Consiliului Judeţean Călăraşi au semnat un proces verbal de predare - primire din care reiese că bunurile de pe stadionul Rapidului ajung în posesia clubului Dunărea, ce-şi desfăşoară activitatea pe "Ion Comşa". Instalaţia de nocturna are valoare de inventar de 2.6 milioane de lei, iar tabela e zero lei.

"Consiliul Judetean Calarasi a încheiat procesul verbal de predare-preluare a bunurilor transmise fără plată privind procedurile de transmitere şi valorificare a bunurilor aparţinând instituţiilor publice.
În acest context, arena „Ion Comşa„ urmează să primească nocturna de pe stadionul Giuleşti dar şi tabela de scor pentru buna desfăşurare a activităţii în domeniul sportiv", se arată pe pagina de facebook a Dunării Călăraşi.

"Am omologat arena 'Ion Comşa' în 3 luni. Sunt echipe, exemplu, Hermannstadt care joacă pe alte stadioane. La noi nu se pune problema. Vom avea şi nocturnă în maxim 3 luni de zile",  a declarat, Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, conform aceleiaşi surse.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.