FOTO | Mesajul apărut în urmă cu câteva momente în "Ştefan cel Mare"! Dinamoviştii continuă presiunile în plin campionat

15 mar 2017 5221 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO | Mesajul apărut în urmă cu câteva momente în "Ştefan cel Mare"! Dinamoviştii continuă presiunile în plin campionat

Galeria dinamovistă continuă presiunile la adresa părţilor care împiedică momentan iniţierea procedurii de modernizare a arenei din „Ştefan cel Mare”. După ce la meciul din prima etapă a play-off-ului, de la Ovidiu, jucătorii lui Contra au ieşit la pauză cu un banner pe care scria „Vrem stadion”, acum mesajul a apărut şi la intrarea pe stadion.

Dinamoviştii s-au hotărât să arboreze mesajul „Vrem stadion” chiar la intrarea pe arena din „Ştefan cel Mare” sperând că neînţelegrile dintre Nicolae Badea şi CS Dinamo se vor rezolva. 

Cele două părţi nu reuşesc să se pună de acord în privinţa actelor, astfel că dinamoviştii riscă să rămână pe dinafara în privinţa restaurării stadionului. Asta pentru că banii pentru modernizare vor fi asiguraţi de Compania Naţională de Investiţii, care va rămâne şi proprietară pe arenă, după ce aceasta ar fi dată în folosinţă. 

Arena din "Ştefan cel Mare" este pe lista stadioanelor care urmează să fie renovate pentru Campionatul European din 2020 alături de alte stadioane: Arcul de Triumf, Giuleşti şi Ghencea.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.