FOTO Găman, SOMAT să se prezinte la Dnepr! Mititelu i-a cumpărat bilet de avion

2 feb 2011 86 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO Găman, SOMAT să se prezinte la Dnepr! Mititelu i-a cumpărat bilet de avion FOTO Dovadă că Găman e dorit la Dnepr! Fundaşul e somat să se prezinte la echipa lui Juande Ramos până joi! 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7943047/2/dnepr.jpg

Universitatea Craiova mai are termen până mâine pentru a nu ratapatru milioane de euro, dintr-un posibil transfer al lui ValericăGăman la Dnepr.

Ucrainienii au transmis astăzi un fax clubului, prin care îiînştiinţează pe olteni că dacă Găman nu se va prezenta până mâineîn Spania, afacerea pică. Tocmai de aceea, oficialii Ştiinţei aufăcut şi un apel public către Găman, pe care îl aşteaptă până înaceastă seară la ora 18 să se prezinte la club, pentru a pleca spreSpania. Mai mult, clubul craiovean a postat faptul că i-a cumpăratşi bilet de avion fundaşului.

ProSport a anunţat sâmbătă că fundaşul este dorit de echipacondusă de Juande Ramos.

"Daca ar pleca, cu aceşti bani am rezolva şi cu licenţaşi cu bugetul până la vară", a spus Adrian Mititelu la Gsptv

Acum câteva zile, Valerică Găman a fost în negocieri cuVitesse Arhnem, dar transferul a picat din cauzapretenţiilor financiare ale Universităţii, care a cerut 4 milioanede euro, faţă de doar cele 2 oferite de olandezi.


Sursa: editie.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.