FOTO EXCLUSIV Ciobotariu a semnat cu Pandurii!

28 oct 2009 21 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO EXCLUSIV Ciobotariu a semnat cu Pandurii! FOTO EXCLUSIV Ciobotariu a semnat cu Pandurii!

UPDATE21:30 Liviu Ciobotariu şi Gabi Mărgărit ausemnat în această seară cu Pandurii Tg. Jiu. Cei doi au avut oultimă întâlnire cu preşedintele Marin Condescu şi au stabilitdatele viitoarei colaborări. Fostul internaţional va conduce primulantrenament în calitate de "principal" al Pandurilor, mâine, de la10:00, iar la 13:00 va fi prezeantat oficial într-o conferinţă depresă.


Tehnicianul Liviu Ciobotariu a declarat că se află în discuţiiavansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu şi cel mai probabil va semnaun contract cu gruparea gorjeană miercuri după-amiază.

"Sunt în discuţii avansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu.În această după-amiază voi merge la Târgu Jiu pentru a negociacontractul. Probabil îl voi şi semna. Nu pot să spun încă nimic deobiectivele echipei, voi vorbi doar după ce voi semna contractul,pe care este foarte probabil să-l parafez azi", a declaratCiobotariu pentru Mediafax.


Se pare că Ligii 1 nu-i place stabilitatea. După Bergodi,Bonetti, Florin Marin, Daniel Mogoşanu sau Ion Moldovan, se pare căurmează un alt tehnician pe listă. De data aceasta este vorba deSorin Cârţu, antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu.Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a ajuns la un acord pentrurezilierea contractului cu tehnicianul oltean, în locul său urmândsă fie Liviu Ciobotariu, actualul antrenor al Otopeniului.

Primul meci al noului tehnician va fi cel de la Braşov. SorinCârţu şi Pandurii au ajuns la un acord cu privire la reziliereacontractului dintre cele două părţi, tehnicianul argumentând că nupoate conduce echipa fiind suspendat. Reamintim că Sorin Câţu afost suspendat şase etape pentru gestul făcut la adresa arbitruluiAugustus Constantin la finalul meciului Pandurii - Unirea, scor0-0.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.