FOTO | Duckadam a surprins pe toată lumea după ce a apărut la TV aşa! Motivul pentru care a făcut acest gest: "Nu a fost dureros" :)

1 feb 2019 11096 afişări Liga 1
FOTO | Duckadam a surprins pe toată lumea după ce a apărut la TV aşa! Motivul pentru care a făcut acest gest: "Nu a fost dureros" :) Foto: DigiSport 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17860328/3/screenshot-1186.png

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a dus provocarea pe care el a lansat-o în direct aproape până la capăt. Fostul portar al finalei de la Sevilla, din 1986, a apărut în ultima emisiune cu un leucoplast care îi acoperea urechea. 

Duckadam nu a crezut în nicio clipă că Alex Mitriţă ar putea ajunge în MLS, dar s-a înşelat. Atacantul va semna vineri cu New York City FC şi îi va aduce Craiovei 8.5 milioane de euro, dintre care 20% vor fi redirecţionaţi către Pescara. Mitriţă va primi un salariu foarte bun, de aproximativ 1.5 milioane de euro pe sezon. Înţelegerea cu echipa din MLS se întinde pe 4 ani.

Mitriţă va face vizita medicală vineri, în oraşul Manchester, la unul dintre sediile clubului american, iar ulterior, dacă totul decurge normal, va fi parafată înţelegerea.

Duckadam a susţinut că-şi taie urechea stângă dacă mutarea se va perfecta, iar vineri a apărut cu un leucoplast peste urechea stângă: "Nu a fost dureros, deoarece încă nu mi-am tăiat-o. E doar lipită cu leucoplast. Eu nu am crezut, eram în emisiune cu Dănciulescu, nu credeam că se va realiza acest transfer. Dacă se va realiza, e cel mai spectaculos transfer, peste transferul lui Stanciu", a susţinut Duckadam, la Digi Sport.

"Nu cred. Am zis că îmi tai o ureche dacă dau americanii 7 milioane. Stânga, că n-aud bine. Eu, din ce am văzut, în America merg jucători cu nume cunoscute în lume, chiar dacă merg la o vârstă mai înaintată. Deci ei fac o propagandă în fotbalul american, aducându-i pe Beckham, Beckenbauer, şi aşa mai departe", a spunea preşedintele de imagine al FCSB.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.