FOTO | Alexandru Tudor a ieşit din nou la rampă! Bărbuţ şi Buş n-au schiţat niciun gest în faţa centralului: "Gata!"

10 mar 2018 8557 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO | Alexandru Tudor a ieşit din nou la rampă! Bărbuţ şi Buş n-au schiţat niciun gest în faţa centralului: "Gata!" 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17057212/2/screenshot-288.png

Alexandru Tudor a oferit un nou moment spectaculos, aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul timpului, în finalul primei părţi a meciului de la Craiova. Jucătorii s-au încăierat după un duel între Florentin Matei şi Răzvan Popa, la care centralul a acordat lovitură liberă pentru gazde. Bărbuţ şi Laurenţiu Buş au fost cei mai vocali, astfel că Alexandru Tudor i-a chemat la ordine.

Cei doi au spus ce au avut de spus, după care Tudor i-a mustrat. Centralul nu şi-a pierdut timpul cu cei doi, astfel că i-a avertizat, a strigat cât se poate de autoritar "Gata!", iar apoi a plecat, dar numai după ce jucătorii şi-au strâns mâna. Bărbuţ şi Buş şi-au învăţat lecţia şi au plecat timid la locurile lor. Există o presiune foarte mare pe centralul partidei, pe care oltenii l-au contestat vehement în cursul zilei de vineri.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.