Fostul internaţional care crede că Dinamo are nevoie de Prunea: "Altfel ar discuta şi Mircea cu un om de fotbal. Majoritatea conducătorilor sunt pe relaţii, pe prietenii"

8 nov 2018 718 afişări Liga 1
Fostul internaţional care crede că Dinamo are nevoie de Prunea: "Altfel ar discuta şi Mircea cu un om de fotbal. Majoritatea conducătorilor sunt pe relaţii, pe prietenii"

Fostul coleg al lui Mircea Rednic, Ioan Ovidiu Sabău, acum manager general la Universitatea Cluj, crede că antrenorul lui Dinamo s-a lovit de o situaţia mai complicată decât se aştepta şi de aceea şi reacţiile sale dure la adresa predecesorilor, Florin Bratu şi Claudiu Niculescu.

"Dacă ne gândim la reacţiile lui, da! Probabil că el tot culege nişte informaţii, care nu întotdeauna sunt cele mai corecte. Cluburile sunt pline de oameni care au tot felul de scenarii, intrigi, bârfe pe care le aruncă tot timpul şi asta este o boală incurabilă, din acest punct de vedere", a spus Sabău, la Look Sport.

"O echipă de fotbal are nevoie de un astfel de om, la ce sărăcie şi la cât de nepricepuţi sunt unii"

Actualul manager de la Universitatea Cluj spune că Dinamo ar avea nevoie de un om de fotbal ca Florin Prunea în conducere, cu care Rednic s-ar putea sfătui.

"Ce poţi spune despre Florin, că nu se pricepe la fotbal? Altfel ar discuta şi Mircea cu un om care a trăit în fotbal, ştie ce înseamnă, ştie cum se discută cu jucătorii, să-l susţină, să-l ajute. Se pricepe, poate, să se uite la anumiţi jucători, să tempereze în anumite situaţii. Un tip cu personalitate, care are curaj să iasă în faţă şi să-şi asume", a spus fostul internaţional.

În acelaşi timp, Ioan Ovidiu Sabău şi-a manifestat dezamăgirea pentru nivelul conducătorilor de cluburi din România. "Este un om bine pregătit, cu multă experienţă, priceput, a jucat la Dinamo. O echipă de fotbal are nevoie de un astfel de om, la ce sărăcie şi la cât de nepricepuţi sunt. Să mă scuze foarte mulţi, dar ce au ajuns în fotbalul românesc… Nu întâmplător fotbalul este unde este, în momentul de faţă. Cu mici excepţii, să nu se supere cei care sunt foarte buni şi cei care investesc, dar majoritatea sunt pe relaţii, pe prietenii”, este de părere Sabău.

După 14 etape desfăşurate în Liga 1 Betano, Dinamo are doar 16 puncte acumulate şi se află pe locul 9 în clasament, la patru puncte în spatele Astrei, ultima clasată pe locurile de play-off.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.