Florin Prunea, tentat să revină la Dinamo. "Va veni vremea când mă voi întoarce şi eu acasă. Depinde doar de mine!"

29 sep 2016 1405 afişări Liga 1
Florin Prunea, tentat să revină la Dinamo. "Va veni vremea când mă voi întoarce şi eu acasă. Depinde doar de mine!"

Preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi, Florin Prunea, a declarat că deocamdată nu se pune problema să părăsească gruparea din Copou pentru cea din ”Ştefan cel Mare”. Oficialul ieşean confirmă discuţiile cu finanţatorul dinamovist Ionuţ Negoiţă, admite că îşi doreşte să revină la Dinamo, dar nu ştie când va fi acel moment.

”Am avut o întâlnire cu domnul Negoiţă, dar nu e nimic nou, pentru că vorbim de multe ori. Ne cunoaştem de mult timp, suntem din acelaşi oraş, e normal să discutăm. Am stat la hotelul dânsului, pentru că era mai uşor să ieşim din Bucureşti spre Giurgiu de acolo. Ne-am văzut şi am stat la o cafea. Oferte de la domnul Negoiţă am avut de foarte multe ori. Nu se pune problema să plec acum. Am contract cu Iaşiul şi ce mă interesează acum este doar meciul cu Timişoara şi pe cine vom folosi stoper în acest meci. Va veni vremea să mă întorc şi eu acasă, la Dinamo, dar încă nu ştiu când va fi acel moment. Depinde doar de mine când va veni acea zi, de nimeni altcineva”, a declarat Florin Prunea.

Oficialul clubului din Copou a negat că l-ar lua pe Alexandru Creţu la Dinamo: ”Am citit şi eu că aş pleca cu Creţu la pachet la Dinamo. Prostii! Creţu nu face parte din categoria jucătorilor pe care eu i-aş lua la Dinamo. El nu este acel jucător cu care aş pleca la altă echipă”.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.