Florin Prunea l-a sunat pe Mircea Rednic şi a tunat la telefon: "I-am spus că dacă va mai vorbi despre mine, voi riposta" + Clauza din contract

8 iul 2019 7754 afişări Liga 1
Florin Prunea l-a sunat pe Mircea Rednic şi a tunat la telefon: "I-am spus că dacă va mai vorbi despre mine, voi riposta" + Clauza din contract

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a dezvăluit că l-a sunat pe Mircea Rednic, fostul antrenor al roş-albilor, şi i-a transmis să nu-l mai atace, în caz contrar urmând a trece la represalii. Între cei doi relaţiile sunt extrem de reci.

”L-am sunat pe Mircea Rednic şi i-am spus aşa: 'Nu mai vorbi în necunoştinţă de cauză despre mine şi Neagoe'. Spusese că am luat bani de la Federaţie. I-am transmis că acum, din respect, tac din gură, dar, dacă va mai vorbi despre mine, voi riposta”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Fostul mare portar a anunţat că are în contract, atât el cât şi antrenorul Eugen Neagoe, ca Dinamo să se califice în play-off, obiectiv care dacă nu va fi îndeplinit va duce la rezilierea acordurilor. "Eu le promit fanilor că vom face o echipă de care să fie mândri. Domnul Negoiţă ne-a zis că dacă găsim ceva care să fie peste ce avem acum, să-i dăm drumul. El vrea să vândă, dar nu oricui. Primul obiectiv e să intrăm în play-off. Ar fi un pas important, trebuie să revenim acolo unde ne e locul. Performanţa pe care ne-o dorim e să intrăm în primele 4 locuri. Dacă nu intrăm în play-off, n-avem ce să căutăm la Dinamo. Avem toţi aceeaşi clauză".

Florin Prunea negociase cu roş-albii pentru a ocupa o funcţie administrativă chiar înainte ca Rednic să fie numit antrenor, dar oficializarea instalării "Puriului" pe banca tehnică a însemnat şi renunţarea cooptări fostului portar în staff-ul clubului, Rednic anunţând că nu are nevoie de el. Antrenorul a fost demis, iar Prunea a semnat cu echipa sa de suflet. Contrele între ei au continuat şi după ce tehnicianul a negociat cu Negoiţă pentru a prelua clubul. "Am vorbit cu domnul Negoiţă înainte să semnez, ştiam că vrea să vândă. E patronul echipei şi face ce doreşte cu acţiunile clubului. Vă dau cuvântul de onoare că nu am ştiut, dar nu mă surprinde. Nu e nicio problemă, poate să vină Rednic şi să mă dea afară. La mine o să fie recordul, nu la Negoiţă. Pentru mine, Mircea Rednic e unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut Dinamo. Dar Rednic a plecat de la Dinamo demis pentru că nu şi-a atins obiectivul. A fost o clauză contractuală care zicea să termine echipa pe locurile 1-6. Cum obiectivul n-a fost îndeplinit s-a activat clauza", a declarat atunci Florin Prunea.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.