Florin Prunea: "Aşteptam aceste depunctări. E o decizie justă. Vor urma şi alte echipe"

18 mai 2015 3140 afişări Liga 1
Florin Prunea: "Aşteptam aceste depunctări. E o decizie justă. Vor urma şi alte echipe"

Preşedintele executiv al echipei CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat pentru ProSport că decizia luată de FRF de depunctare a mai multor echipe din Liga I este justă. Mai mult, oficialul din Copou susţine că sunt şi alte formaţii care riscă aceleaşi sancţiuni.

"Este o măsură corectă, pe care o aşteptam. Ştiam că se va întâmpla asta. Trebuie să îţi plăteşti jucătorii şi antrenorii. Dacă nu o faci, suporţi consecinţele! Cu siguranţă vor urma şi alte echipe, vor mai fi depunctări", a declarat Florin Prunea.

FC Petrolul Ploieşti, FC Rapid, CFR Cluj, U Cluj, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Braşov şi Metalul Reşiţa au primit sancţiuni cu depunctarea din partea Comisiei de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii cluburilor.

În urma analizării dosarelor prezentate de cluburile care au solicitat licenţă pentru Liga 1, ediţia 2015-2016, prima instanţă a considerat că şapte grupări din primul eşalon şi unul din cel de-al doilea nu au îndeplinit criteriile financiare.

În consecinţă, în primul an în care Federaţia Română de Fotbal a renunţat la sancţionarea cu retrogradarea pentru neîndeplinirea cerinţelor din manualul de licenţiere, Comisia de Fond a stabilit următoarele sancţiuni: Metalul Reşiţa - 9 puncte penalizare, Ceahlăul Piatra Neamţ - 9 puncte, Petrolul Ploieşti - 6 puncte, CFR Cluj - 6 puncte, Rapid - 3 puncte, Oţelul Galaţi - 3 puncte, FC Braşov - 3 puncte, Universitatea Cluj - 3 puncte şi 50.000 de lei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.