Florin Prunea a vorbit despre situaţia lui Neagoe şi i-a transmis un mesaj ferm lui Mircea Rednic: "Să se potolească!"

22 iul 2019 3889 afişări Liga 1
Florin Prunea a vorbit despre situaţia lui Neagoe şi i-a transmis un mesaj ferm lui Mircea Rednic: "Să se potolească!"

Florin Prunea a oferit luni noi detalii cu privire la situaţia antrenorului Eugen Neagoe şi i-a transmis un mesaj direct lui Mircea Rednic.

Preşedintele clubului a discutat cu patronul Ionuţ Negoiţă despre situaţia echipei, iar mai apoi a făcut câteva declaraţii: "Mă bucur că a depăşit momentele critice. Am vorbit cu el acum două ore la telefon, diseară o să-l şi vizităm, veşti bune ca să zic aşa.

Vom vedea (n.r. - cine va conduce echipa la meciul cu CFR). Deocamdată nu ne gândim la... Ne gândim să fim alături de el, el rămâne parte din familia Dinamo, indiferent ce se întâmplă. E o sitiuaţie extrem de delicată şi nu mi s-ar părea corect să vorbesc despre un alt antrenor atâta timp cât antrenorul pe care l-am avut este în situaţia în care este. Chiar el a făcut un prim pas aseară să discutăm, i-am spus deocamdată trebuie să te linişteşti. E conştient că trebuie să se gândească acuma la el şi la familia lui, să lase la o parte celelalte lucruri care s-au întâmplat, care nu vor rămâne aşa.

Dacă în momentul de faţă o autoritate din această ţară nu se autosesisează şi nu caută instigatorii la ceea ce s-a întâmplat de câteva luni bune la acest club, înseamnă că suntem o ţară care ne merităm soarta. Lucrurile nu trebuie să rămână aşa, instigatorii se ştiu, nu trebuie să spun eu, nu generalizez, pentru că am primit azi foarte multe mesaje de la dinamovişti adevăraţi, dar sunt o masă de manevră şi nu mai trebuie să ne ferim şi trebuie să spunem adevărul, care sunt instigaţi şi sunt plătiţi, pentru că aici sunt interese foarte mari, politice, ca acest club să ajungă la cine nu trebuie. Am avut o întâlnire cu domnul Negoiţă astăzi şi i-am propus acest lucru şi a fost total de acord.

Şi dacă nu se vor lua măsuri, lucrurile vor degenera. Se vor întâmpla lucruri mult mai grave, pentru că nu trebuie să ascund faptul, la Constanţa când m-am dus în tribună erau 4-5 oameni care erau sub influenţa drogurilor, nu a băuturilor alcoolice, ca să nu mai ascundem aceste lucruri, să fie clar pentru toată lumea", a spus Prunea, citat de Telekom Sport.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit duminică un stop cardio-respirator în prima repriză a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapă a Ligii 1. Starea tehnicianului este stabilă acum, iar acest lucru se datorează medicilor de pe ambulanţă. Neagoe a fost resuscitat pe marginea terenului, iar după circa zece minute a fost urcat în ambulanţă şi transpotat la Spitalul Floreasca. În drum spre unitatea medicală, Neagoe a început să se simtă mult mai bine şi a început să vorbească. Partida Dinamo - Craiova s-a reluat după ce antrenorul a fost scos din stadion.

Mesaj pentru Mircea Rednic

La final, Prunea a avut un mesaj şi pentru fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic: "Fac un apel public către suporterii adevăraţi ai lui Dinamo, să ne întâlnim împreună cu autorităţile şi să eradicăm această masă de manevră care există în momentul de faţă, să n-o mai ascundem. Şi mai fac un apel la o persoană. La Mircea Rednic, să se potolească. Este fost coleg de-al meu, ştie ce înseamnă, am văzut că nu are nici un fel de ieşire, mi s-ar fi părut corect faţă de colegul lui, de Eugen Neagoe, să aibă o ieşire să liniştească lucrurile şi fac un apel să ne lase în pace", a spus Prunea.

Florin Prunea e de părere că Mircea Rednic are şi el un rol în tot acest haos de la Dinamo. "Puriul" este în continuare favoritul suporterilor şi omul pe care fanii îl vor la cârma clubului. Rednic a fost înlocuit cu Neagoe la finalul sezonului precedent, după ce Dinamo a terminat pe locul 9, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istorie. Sub acest pretext, patronul Negoiţă l-a înlocuit pe Rednic cu Neagoe şi practic a aruncat în aer situaţia de la echipă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.