Florin Costea se pregăteşte de un nou transfer: "Aş vrea să joc alături de fratele meu"

21 dec 2015 9915 afişări Liga 1
Florin Costea se pregăteşte de un nou transfer: "Aş vrea să joc alături de fratele meu"

Fostul atacant al Universităţii Craiova şi al Stelei, Florin Costea, s-a despărţit rapid de echipa Zakho, însă a rămas plăcut surpins de fotbalul din Irak.

”Sunt în vacanţă, mă bucur de familie şi prieteni. În Irak nu am stat mult, îi mulţumesc domnului Ilie Stan că m-a luat la Zakho. Din păcate, după 12  zile de antrenament pe sintetic m-am accidentat, am făcut pubalgie şi nu am putut să evoluez. Zakho s-ar fi situat la mijlocul clasamentului în România. E un nivel destul de bun între primele trei-patru echipe, erau jocuri foarte frumoase. Erau călduri mari, 40-50 grade, ne antrenam seara, dar meciurile erau la mijlocul zilei” a povestit Florin Costea despre scurta sa experienţă din fotbalul irakian.

Atacantul lansat în fotbalul de performanţă de la Râmnicu Vâlcea are mai multe oferte şi este tentat tot de un contract în străinătate. ”Am mai multe discuţii, mai ales de afară. Vom vedea în ianuarie ce drum voi alege. Dacă voi avea ofertă bună şi din România, de ce nu, revin în ţară. Mi-aş dori să joc alături de fratele meu, dar nu asta e important, ci să jucăm amândoi foarte bine acolo unde vom fi. Vâlcea mereu a scos fotbalişti şi foarte mulţi sportivi de valoare. Alb-albastru sunt culorile mele preferate, mereu o voi iubi pe Universitatea Craiova. Nu mă mai gândesc la trecut, ci doar la viitor. Ce a fost în trecut, asta a fost, neîmplinirea mea este că nu am plecat să joc la un club mare în străinătate”, a mai spus Florin Costea.

Articol scris de Adi Georgescu (Râmnicu Vâlcea)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.